Pripravujú sa na prehru Ruska
12 | 04 | 2023 I Milan Laca

Hersh oznámil, že Spojené štáty pripravujú dohodu o ukončení konfliktu na Ukrajine porážkou Ruskej federácie.

Americký novinár, držiteľ Pulitzerovej ceny Seymout Hersh povedal, že Spojené štáty  pripravujú návrh dohody na ukončenie konfliktu na Ukrajine. Hersh to napísal vo svojom blogu na platforme Substack.

Keď Rusko prehrá...

Americká armáda, podľa neho, pripúšťa možnosť ponúknuť Rusku návrh dokumentu „v prípade jeho porážky“.

Scenáre, ktoré zahŕňajú smrť Vladimíra Putina, aj Volodymyra Zelenského
Uniknutý dokument načrtol štyri možné scenáre rusko-ukrajinského konfliktu. Podľa americkej Defense Intelligence Agency (DIA) scenáre zahŕňajú smrť ruského prezidenta Vladimira Putina a ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tajný... Čítať ďalej
12 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Zdroj tají

„Bolo mi povedané, že pred dvoma mesiacmi poveril zbor náčelníkov štábov členov štábov úlohou,  aby vypracovali zmluvu o ukončení vojny, ktorú by poskytli Rusom po ich porážke v bitkách na Ukrajine," vyhlásil Hersh.

O Bidenovi

Hersh už dávnejšie naznačil, prečo má americký prezident  Joe Biden záujem podporovať Ukrajinu a dodávať jej vojenskú pomoc. Americký líder, podľa novinára, necíti plnosť moci a cíti sa vyčerpaný. Hersh upozornil, že v krajine je veľa problémov, ktoré prezident nerieši. Dodal tiež, že Biden podporuje Ukrajinu kvôli znovuzvoleniu v prezidentských voľbách v roku 2024.

USA opäť zaútočia? Nebezpečné Mexiko
Americký Kongres navrhol inváziu do novej krajiny, píšu médiá. Politico: Republikáni navrhujú poslať vojakov do Mexika, aby bojovali proti drogovým kartelom. Zaútočme! Medzi americkými politikmi sa množia výzvy na vyslanie armády do Mexika,... Čítať ďalej
12 | 04 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme