Banáš krúti hlavou: TOTO je vysvedčenie slovenskej žurnalistiky!
08 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Prozaik, dramatik, diplomat a politik Jozef Banáš si užíva veľkonočné sviatky. Ani popri tom mu však neušlo ozajstné faux pas moderátorky, ktorá by sa mala hanbiť!

Želám vám pohodové Veľkonočné sviatky

"Cestou na veľkonočné kúpanie som počúval jednu rozhlasovú stanicu a nechcel som veriť svojim ušiam. Moderátorka zahlásila: Dnes je Veľký piatok a kresťania na celom svete oslavujú ukrižovanie Ježiša Krista," pozastavil sa nad nešťastným zvratom žurnalistky na sociálnej sieti Banáš.

"Nuž teda ukrižovanie kresťanského Spasiteľa je dôvodom na oslavu. Aj to je vysvedčenie súčasnej slovenskej žurnalistiky...," skonštatoval Banáš. A my iba dopĺňame, že moderátori by mali začať nad tým, čo vyslovia konečne aj premýšľať!

FB/Jozef Banáš

"Každopádne som sa na Veľký piatok s kamarátmi okúpal v spoločnosti dvoch krásnych labutí. Tak vám, priatelia, želám pohodové Veľkonočné sviatky a našim ženám predovšetkým veľa vody. Je ozaj zdravá," uzavrel Banáš svoj krátky status a doplnil ho aj dôkazom v podobe fotografie.

RUSKÁ SABOTÁŽ! Kričí Naď. Slovenské stíhačky pre Ukrajinu NIE SÚ BOJASCHOPNÉ! 
Slovensko zaslalo v marci postupne na Ukrajinu 13 stíhačiek typu MIG-29. Bohužiaľ, nie sú bojaschopné. Stíhačky mali byť schopné uletieť 350 hodín, nevydržali však viac ako 70, uviedol zástupca náčelníka generálneho štábu slovenských ozbrojených... Čítať ďalej
08 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik