Rusko zasiahlo silné zemetrasenie
03 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

V noci sa Rusko „triaslo“ - došlo k silnému zemetraseniu. Informuje unian.net.

Podľa Európsko - stredomorského seizmologického centra mali obyvatelia územia Kamčatka Ruskej federácie nepokojné chvíle. Silné otrasy zaznamenali na juhu území o 15:06 miestneho času. 

Škody sú zaznamenané v mnohých kancelárskych centrách a na miestnej pedagogickej škole, v mnohých domoch je zničený nábytok a spotrebiče.

Najťažšie na východe Ruska

Katastrofa najviac zasiahla obyvateľov Petropavlovska-Kamčatského, Jelizova a Viljučinska. Podľa predbežných informácií nie sú žiadne obete.

Zemetrasenie sa vyskytlo v hĺbke 100 kilometrov s epicentrom v zálive Avacha (44 km južne od administratívneho centra územia Kamčatka - Petropavlovsk-Kamčatskij). 

Zelenskyj naznačil, že tento týždeň sa niečo na fronte udeje
Volodymyr Zelenskyj viacvýznamovo pripomenul dôležitosť začínajúceho sa týždňa pre víťazstvo Ukrajiny. Urobil tak v dôležitom nočnom vyhlásení. Informovala ukrajinská agentúra unian.net. Prípravy na plánované podujatia už prebiehajú, povedal... Čítať ďalej
03 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme