Pre silný vietor mali hasiči v Prešovskom kraji 26 výjazdov
28 | 03 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Hasiči v Prešovskom kraji mali v súvislosti so silným vetrom od pondelka (27. 3.) do utorka 6.00 h celkovo 26 výjazdov. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Miroslava Knišová.

Ako povedala, hasiči najčastejšie odstraňovali popadané stromy z cestných komunikácií a v niekoľkých prípadoch pomáhali aj pri zabezpečení strnutých a poškodených striech. Celkom zasahovalo 77 príslušníkov HaZZ a bolo nasadených 26 kusov hasičskej techniky.

Hasiči z Levoče a Beharoviec zasahovali osemkrát, z Vranova nad Topľou a Hanušoviec nad Topľou šesťkrát a z Vysokých Tatier trikrát. Po dva výjazdy mali hasiči z Kežmarku, Prešova, Giraltoviec a po jednom hasiči z Humenného Sniny a Starej Ľubovne.

Už vieme, prečo chce Naď darovať Ukrajine tanky T-72!
Bude to ako rekonštrukcia historických bitiek! Ukrajinská vláda tvrdí, že Rusko vytvára divíziu starých tankov T-34 ukradnutých z pamätníkov druhej svetovej vojny. Tak už teraz musí byť úplne jasné, prečo slovenský dočasne poverený minister obrany... Čítať ďalej
28 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme