Jednoduchá otázka na P. Pellegriniho
28 | 03 | 2023 I Ivan Mihale

Peter Pellegrini (Hlas-SD) už má dosť rečí o tom, že sa jeho strana po voľbách mieni spojiť so stranami Sloboda a Solidarita a Progresívne Slovensko. Na sociálnej sieti preto vyslovil záväzok voči tomu, kto ho z výroku takomto možnom spojení usvedčí. Na jeho vyjadrenia reagovala aj strana Smer-SSD  s otázkou, čo vlastne chce a prečo motá verejnosť každý deň?

V Smere v tom nemajú jasno

„Pomaly každý deň, na každej jednej tlačovej konferencii, a skoro v každej televíznej politickej diskusii počúvam, že Hlas chce údajne vytvoriť povolebnú koalíciu so stranami SaS a PS. Poviem to naozaj raz a navždy. Ak niekto nájde v histórii výrok, v ktorom ja, alebo Hlas tvrdí, že sa chystá vytvoriť povolebnú koalíciu so stranami SaS a PS, tak dostane výhru, v ktorej sa ja zaväzujem prísť mu pokosiť mojou vyžínačkou záhradu bez ohľadu na to, aká je veľká,“ sľuboval vo svojom príspevku Pellegrini. "Smeráci" však priostrili a tvrdia, že predseda strany Hlas-SD pod tlakom vlastných štruktúr, ktoré nechcú jeho liberálnu orientáciu, svoje vyjadrenie domotal tak, že už ani my nevieme, čo vlastne chce.

Jednoduchá otázka

"Pôvodne vylučoval povolebnú spoluprácu so stranou SMER - SSD a sľuboval koalíciu s niekým zo súčasných vládnych strán a nejakého politického novotvaru. Dnes opäť skrútil a vylúčil všetky koaličné strany, ktoré sú zodpovedné za dnešný marazmus a chaos na Slovensku." Napísali na svojej fanpage SMER-SD a pýtajú sa úpne jednoducho:  "P. Pellegrini, čo vlastne chceš a prečo motáš verejnosť každý deň?"

Peter Pellegrini NA ROVINU o povolebnej spolupráci
Peter Pellegrini (Hlas-SD) už má dosť rečí o tom, že sa jeho strana po voľbách mieni spojiť so stranami Sloboda a Solidarita a Progresívne Slovensko. Na sociálnej sieti preto vyslovil záväzok voči tomu, kto ho z výroku takomto možnom spojení... Čítať ďalej
27 | 03 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme