Trump vie ako bleskovo skončiť vojnu
26 | 03 | 2023 I Milan Laca

Trump sľúbil ukončiť vojnu na Ukrajine do 24 hodín.

Bývalý americký prezident a pravdepodobný republikánsky kandidát na prezidenta Donald Trump, sľúbil svojim voličom ukončiť vojnu na Ukrajine do 24 hodín od zvolenia do druhého funkčného obdobia.

Kampaň

Trump to  povedal  na prvom predvolebnom zhromaždení pred priaznivcami v Texase, informuje korešpondent „ European Pravda “. Exprezident vyhlásil, že po „katastrofe“ s jeho vyhnaním z Bieleho domu – teda s prehrou vo voľbách – začal ruský prezident Vladimir Putin sťahovať vojakov k hraniciam Ukrajiny.

Americkí experti - Ukrajina je na uterák
Nedávna súkromná konferencia špičkových amerických expertov na zahraničnú politiku ukázala, že Ukrajine hrozí nekompromisná prehra. Toto pochmúrne hodnotenie vyhliadok Ukrajiny na víťazstvo proti Rusku vyplynulo z nedávneho súkromného stretnutia... Čítať ďalej
26 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Vinný Biden

Administratívu prezidenta Joea Bidena obvinil, že sa ani len nepokúsila rokovať s prezidentom Putinom. „Nie je náhoda, že „deep state“ (konšpiračný termín, podľa ktorého v USA existuje koordinovaná tajná skupina, ktorá ovplyvňuje verejnú politiku) ma prenasleduje ešte viac, odkedy som sľúbil ukončiť vojnu na Ukrajine. “, povedal Trump. Vyhlásil, že po zvolení za prezidenta môže vojnu "veľmi rýchlo" ukončiť.

Dokážem to!

"Keď poviem áno, dosiahnem riešenie veľmi rýchlo...  Dosiahnem riešenie do 24 hodín. Dnes pred vami stojím a som jediný kandidát, ktorý to môže sľúbiť. Idem sa postaviť do cesty tretej svetovej vojne, ku ktorej smerujeme." - povedal Trump.

Erdogan u Putina naliehal na ukončenie vojny
Turecký prezident Erdoğan v telefonáte s ruským prezidentom Putinom naliehal na ukončenie rusko-ukrajinskej vojny - píše web politico.eu. V rámci dvojstranných vzťahov Turecký prezident povedal, že obe krajiny by „mohli podniknúť ďalšie kroky“ v... Čítať ďalej
26 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik