Dráčik vysvetľuje: Zdá sa mi, že niekto stráca Smer!
26 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

Dráčik vysvetľuje: Zdá sa mi, že niekto stráca Smer!

Cez situáciu spravodlivosti na Slovensku si Viglaský podal aj slovenský pohľad na zahraničné dianie s tým, že nejde len čisto o alibizmus súčasnej vládnej garnitúry. Vlastne Viglaský píše o nás všetkých. A tí, čo tomu nerozumejú, prípadne majú voči niečomu výhrady, si na jeho stránkach rovnako, ako deti, môžu namiesto autodráh pozerať napríklad bublifuky, či iný sortiment.

Vrchol ľadovca

„Aktuálne najviac rezonuje otázka práva, spravodlivosti a bezpečnosti. Tento močiar nevznikol za jeden alebo 5 rokov. Zatvárali sa oči pred nekalosťami a Augiášov chliev naberal ozrutných rozmerov. Nebudeme vŕtať do tohto alebo tamtoho, lebo je to pohodlné a potom ani oni nebudú vŕtať do nás. Veď aj my máme za ušami. Teraz sa bude niekto sťažovať, že si nejaký vyšetrovateľ, prokurátor alebo policajt robí čo chce. To je už len špička hnoja v chlieve. Za desiatky rokov zostalo obrovské množstvo nevyšetrených a pod koberec zahrabaných káuz. Koľko ľudí sa nedočkalo spravodlivosti,“poukazuje majiteľ Dráčika na niečo, čo sa na Slovensku zbiera niekoľko desaťročí.

Dráčik bez zbytočných škrupúľ: Dodávka MIGov, truhiel a pilotov
Najnovší príbeh zverejnený na webovej stránke hračkárstva Dráčik je napísaný bez zbytočných škrupúľ. Hovorí o dodávke MIGov, truhiel a pilotov. Blog zverejnený na stránke Dráčik, prinášame v plnom znení. Dodávka MIGov, truhiel a pilotov Sadol by... Čítať ďalej
19 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Cynizmus

„Analogicky sa pristupovalo k zahraničným otázkam. Čo na tom, že niekto niekde denne zabíja civilistov. Čo na tom, že si niekto robí základne na hraniciach jadrovej veľmoci. Dlhodobé porušovanie dohôd a medzinárodného práva a keď dôjde k neodvratnému konfliktu, tak sa cynicky vyhlási, že došlo k porušeniu medzinárodného práva. Rovnako cynicky, ako keď prokurátor vznesie obvinenie bez dôkazov. Akurát, že tu obviní jedného človeka a tam zabijú desaťtisíce,“upozorňuje ďalej Viglaský.

A nie len ostatné tri roky

„Čo na to hovorili naši vtedajší ministri zahraničných vecí, obrany a celá naša diplomacia? Nič. Alebo lepšie povedané to podporovali, minimálne tým, že nekonali. Zabíjanie ľudí a ohrozovanie bezpečnosti štátov. Teraz sa za odmenu vŕtajú do iných vnútorných záležitostí a pomáhajú vytvárať nové zóny napätia a bezpečnostných rizík. Alebo iná čerešnička na torte, keď bez mihnutia oka, s kamennou tvárou zahlasujú za ďalšie ohrozovanie cez Švédsko a Fínsko. Toto je spravodlivosť? Je to vypočítavosť, politická nekorektnosť a diplomatická falošnosť. Cesta do jadrovej katastrofy. A čo na to zvyšok družiny? Z Che guevarovcov sa stali Šéfe švagrovci,“ponúka svoj pohľad na vec majiteľ Dráčika s tým, že toto je len úzky prierez toho, ako vzniká chliev.

Dráčik fundovane: O Nordstreamovej záhade
Príbeh zverejnený na webovej stránke hračkárstva Dráčik je napísaný naozaj fundovane! Je o záhade a zapeklitej úlohe, ktorú sa podarilo vyriešiť vďaka Káčerovej chybe. Nordstreamová záhada sa vyjasňuje! Britský agent James Bondera... Čítať ďalej
10 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Nie sú vinní len politici

Majiteľ Dráčika pritom nehovorí len o politikoch a ich vine. V jednom zo svojich nedávnych banerov sa pýta, kto je zodpovedný za náš duševný a zdravotný stav, kto vytvoril medziľudské vzťahy, ktoré nás obklopujú, kto rozhoduje o našej poctivosti a spravodlivosti..., aby si vzápätí aj odpovedal:

„Odpoveď je jedna, My.“

Ako vždy, „do živého“

Dušan Viglaský je za viac, ako rok uverejňovania svojich blogových banerov na stránke Dráčika tŕňom v oku. Je si vedomý toho, že sa venuje témam, ktoré na niekoho môžu pôsobiť, ako červené plátno na býka, on si však ide svoje.

„Odporúčame cteným zákazníkom, aby navštevovali len tie stránky, tovary a texty, ktoré v nich nevyvolávajú nepríjemné pocity. Presne tak, ako to robia malé deti. Ak má dieťa záujem iba o bábiku, nebude si prezerať autíčka a naopak. Takže, ak sa dieťaťu niečo nepáči, alebo niečomu nerozumie, tak sa tým jednoducho nezaoberá,“dáva tip na orientáciu na svojich stránkach v jednom z banerov Viglaský.

Zápas o ovládnutie myslí 8 miliard ľudí
Centralizované vlády riadiace spoločnosť, rastúce vyhliadky na svetovú vojnu, rastúce obavy o slobodu prejavu a cenzúru. Totalita nie je ďaleko. Toto je nový druh vojny proti ľuďom o kontrolu nad ich mysľami. V ostatných rokoch svet súbežne... Čítať ďalej
11 | 03 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik