Škriniarová dáva za pravdu Miklošovi: Voľby budú skutočne dôležité
27 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

Banskobystrická predsedníčka strany Život-národná strana Linda Škriniarová po prečítaní rozhovoru Moniky Tódovej s Ivanom Miklošom, nevychádza z údivu nad jeho vyjadreniami. 

V Denníku N skonštatoval, že hrozba likvidácie liberálnej demokracie vraj v histórii Slovenska ešte nikdy nebola väčšia. Mikloš aktuálne pôsobí ako poradca prezidentky Čaputovej, no pamätáme si ho z čias privatizácie slovenských strategických podnikov. Škriniarová pokračuje v rekapitulácii jeho pôsobenia na Ukrajine a tak sa pýta, či sú jeho obavy skutočne úprimné. Začiatkom februára internetom koloval údajný zoznam členov úradníckej vlády, kde Mikloš figuroval, ako premiér.

Ohrozenie demokracie

„Faktom je, že tieto voľby budú veľmi dôležité pre vyvarovanie sa toho, aby boli ohrozené základné princípy a piliere liberálnej demokracie,“povedal Ivan Mikloš v rozhovore, pričom do značnej miery viní aj Igora Matoviča a jeho nesystémové kroky, ktoré tomu dopomohli.

Facebook / Linda Škriniarová Život-NS

Slovensko mu ďakuje za ceny energií

„Mikloša si celé Slovensko pamätá ako duchovného otca privatizácie slovenských strategických podnikov, keď v súhre s Dzurindom hlboko pod cenu rozpredali do zahraničia štátny majetok závratnej hodnoty. Aj preto dnes štát nemá silné páky na reguláciu cien energií,“pripomína Škriniarová.

Farkašovský: Viete iba štekať a štvať do VOJNY? Alebo ste schopní baviť sa aj o MIERI?
Karol Farkašovský, komisár pre medzinárodné vzťahy a spoluprácu SNS a bývalý poslanec Národnej rady SR, sa vo svojom facebookovom príspevku pýta, čo a koľko ešte bude Slovensko dávať Ukrajine z nášho armádneho majetku a armádnych zásob. Nežné... Čítať ďalej
25 | 03 | 2023 | Ladislav Kováčik

Slovensko mu bolo malé

„Netreba zabúdať ani na to, že Mikloš vo svojich "reformách" pokračoval a svoje skúsenosti s likvidáciou a presunom bohatstva štátu do zahraničných rúk zúročil ako poradca viacerých ukrajinských ministrov a aj premiéra,“ píše ďalej banskobystrická predsedníčka strany Život-NS.

Voľby budú skutočne dôležité

„Preto je na mieste otázka, či sa Mikloš úprimne obáva o demokratické hodnoty alebo skôr o to, že by po predčasných voľbách konečne mohol niesť zodpovednosť za svoje skutky, ktoré na slovenskom národe napáchal. V niečom ale pravdu má. Tieto voľby budú naozaj veľmi dôležité,“uzatvára Škriniarová.

Internetom koluje zoznam ministrov Čaputovej úradníckej vlády! VÝMYSLY, tvrdí palác (FOTO)
Šéf Súdnej rady SR Ján Mazák, Čaputovej partner Juraj Rizman či Ivan Mikloš v úlohe premiéra. To sú len niektoré mená zo zoznamu, ktorý v posledných hodinách koluje na internete. Pod hlavičkou Kancelárie prezidenta SR je na ňom vypísané kompletné... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Premiér...?

Podľa zoznamu, ktorý slovenským internetom koloval začiatkom februára, mala prezidentka do úlohy predsedu vlády chcieť dosadiť Ivana Mikloša. Na ministerských postoch sa objavili aj ďalšie známe mená. Ministrom financií mal byť napríklad Ódor (zrejme viceguvernér NBS), ministrom vnútra zasa Spišiak (zrejme Jaroslav Spišiak, bývalý viceprezident policajného zboru).

Facebook | Mikloša ako premiéra, Spišiaka ako ministra vnútra? Zoznam prezidentský palác označil za nezmysel

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik