SaS a OĽaNO s trestným oznámením POHORELI
25 | 03 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Polícia odmietla trestné oznámenie v prípade vyhrážok poslancom NRSR.

Polícia odmietla trestné oznámenie v prípade vyhrážok poslancom parlamentu, ktorí vo februári minulého roka hlasovali za obrannú dohodu s USA. Rozhodnutie je právoplatné. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Trestné oznámenie podali ešte vlani poslanci SaS pre podozrenia zo spáchania trestných činov šírenia poplašnej správy, podnecovania a ohovárania. Podporili ho aj členovia klubu OĽANO.

Na internete sa v tom čase šírili zoznamy poslancov s miestami ich bydliska, ktoré zverejňovali aj viacerí opoziční politici. Poslanec SaS Ján Benčík vtedy priblížil, že na sociálnych sieťach čítal o vyhrážkach cez vybitie okien, prerezanie pneumatík, postavenie k múru či vypálenie domov poslancov. Pri domoch niektorých z poslancov sa objavili nápisy "Tu býva vlastizradca".

Politológ: Naď nerobí charitu, ale ZBROJÁRSKE KŠEFTY!
"Minister klamal nielen v tom, že za darované stíhačky dostaneme 900 miliónov, ale aj v tom, že za ponúkané bojové vrtuľníky doplatíme „len“ 300 miliónov, pretože do tejto sumy neboli zarátané clá a dane, čiže celkom určite zaplatíme viac ako... Čítať ďalej
25 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik