Pri ĎALŠEJ nehode vyhasol ĎALŠÍ mladý život!
25 | 03 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Iba pred pár minútami sme informovali, že tragická dopravná nehoda si vyžiadala život len 16-ročného chlapca. Tá sa stala v sobotu nadránom v obci Sihelné v okrese Námestovo. A už tu máme ďalšiu smrteľnú nehodu! Pri tragickej nehode v okrese Revúca zahynula 18-ročná spolujazdkyňa.

Tragická dopravná nehoda v Revúckom okrese, ku ktorej došlo v sobotu dopoludnia na ceste medzi obcami Rákoš a Rákošská Baňa, si vyžiadala život 18-ročnej spolujazdkyne. TASR o tom informovala hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Petra Kováčiková.

"Dnes v dopoludňajších hodinách sme prijali na tiesňovú linku polície informáciu o dopravnej nehode na ceste medzi obcami Rákoš a Rákošská Baňa v okrese Revúca. Na mieste sa nachádzalo vozidlo Peugeot 206, ktoré bolo prevrátené na streche," uviedli policajti z banskobystrického kraja.

 

"Podľa doterajších zistení vozidlo Peugeot 206, ktoré sa pri nehode prevrátilo na strechu, viedol 19-ročný vodič. Držiteľom vodičského oprávnenia je iba od začiatku februára tohto roka. Vodič bol na mieste podrobený dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol negatívny," konštatovala Kováčiková.

Polícia v súvislosti s tragickou dopravnou nehodou začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Do vyšetrovania priberie aj znalcov z odboru dopravy a zdravotníctva. Príčina vzniku nehody, ako aj všetky ostatné podrobnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Pri nehode vyhasol život len 16-ročného mladíka (FOTO)
Život 16-ročného chlapca si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala v sobotu nadránom v obci Sihelné v okrese Námestovo. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. "Šestnásťročný mladík z okresu Námestovo... Čítať ďalej
25 | 03 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik