Pri nehode vyhasol život len 16-ročného mladíka (FOTO)
25 | 03 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Život 16-ročného chlapca si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala v sobotu nadránom v obci Sihelné v okrese Námestovo. Informovala o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

"Šestnásťročný mladík z okresu Námestovo viedol osobné motorové vozidlo Hyundai v smere od obce Sihelné na obec Rabča. Z presne nezistených príčin mal s vozidlom prejsť na krajnicu, naraziť prednou časťou do zábradlia mostného telesa a potom sa s vozidlom prevrátiť na strechu," uviedla hovorkyňa s tým, že 16-ročný spolujazdec utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Nehoda pri Sihelnom, TASR

Vodič utrpel zranenia, s ktorými ho previezli na ošetrenie do nemocnice. V dychu mu namerali 1,98 promile alkoholu. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku nehody polícia vyšetruje.

Kyjev padne a Rusko potiahne na Európu? Český generál skočil do reči Zelenskému: TO NIE!
Podľa niekdajšieho náčelníka Generálneho štábu Armády ČR Jiřího Šedivého je potrebné pozerať sa na rusko-ukrajinský konflikt objektívne, nie ideologicky. Slová ukrajinského prezidenta Zelenského o hrozbe ruskej invázie do Európy v prípade porážky... Čítať ďalej
25 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik