Melicher k bojovým vrtuľníkom: Slovensko dostane jednu veľkú NULU!
25 | 03 | 2023 I Ladislav Kováčik

Člen predsedníctva strany Smer-SD Igor Melicher (Mladí sociálni demokrati) sa vo svojom aktuálnom facebookovom príspevku venoval téme bojových vrtuľníkov, ktoré má Slovensko dostať ako kompenzáciu za stíhačky, ktoré sme poskytli Ukrajine.

Melicher konštatoval, že vláda darovala Ukrajine stíhačky MiG-29 v hodnote 400 miliónov eur. Pripomenul, že minister obrany Jaroslav Naď hovoril, že za tieto stíhačky dostaneme 900 miliónov eur.

Nakoniec to skončilo tak, že sme odovzdali náš majetok v hodnote 400 miliónov eur, za ktorý VRAJ dostaneme námorné (!) bojové vrtuľníky v hodnote približne 900 miliónov eur, pričom však budeme musieť za tieto vrtuľníky doplácať ďalších približne 500 miliónov eur,“ píše Melicher.

Tak si to spočítajme. -400 miliónov eur, -500 miliónov eur, +900 miliónov eur. Nech počítam, ako počítam, Slovensko nakoniec dostane jednu veľkú NULU,“ konštatuje politik.

To však podľa Melichera zďaleka nemusí byť všetko. Odvolajúc sa na správanie a „úprimnosť“ ministra Naďa, treba podľa Melichera pripustiť aj taký scenár, že spomínané bojové vrtuľníky ešte nakoniec poputujú na Ukrajinu.

A potom nám okrem očí pre plač zostane rovnica: -400 miliónov, -500 miliónov a -900 miliónov. A rázom môže Slovenská republika prísť o 1,8 miliardy eur. Ako poznáme súčasnú vládu v demisii, takýto scenár vôbec nie je vylúčený,“ uzatvára Melicher.

VIDEO Naď sa niekde dohodol a 340 miliónov je fuč...
Predseda Hnutia Republika a europoslanec Milan Uhrík zas raz konštatoval to, čo sa na Slovensku naptrí vidieť a o čom sa nepatrí písať. Toto napísal vo svojom statuse na sociálnej sieti. "Odvolaný minister Naď nakupuje za 340 miliónov eur... Čítať ďalej
25 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme