VIDEO Naď sa niekde dohodol a 340 miliónov je fuč...
25 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Predseda Hnutia Republika a europoslanec Milan Uhrík zas raz konštatoval to, čo sa na Slovensku naptrí vidieť a o čom sa nepatrí písať. Toto napísal vo svojom statuse na sociálnej sieti.

"Odvolaný minister Naď nakupuje za 340 miliónov eur vrtuľníky (o ktoré armáda nikdy záujem nemala) od firmy Bell, ktorá ho predtým cez mimovládku sponzorovala. A masmédiá sa tvária, že je to v pohode. Zrazu nič nevidia." Píše predseda Uhrík.

Naď sa dohodol a prachy v háji

"Naďov nákup ide bez verejného obstarávania, verejnej kontroly. Proste len tak - Naď sa niekde dohodol a 340 miliónov je fuč... Niečo ako zbabelec Lengvarský, ktorý večer pred svojim odchodom priklepol desiatky miliónov eur nemocniciam patriacim finančným skupinám." Pripomína Milan Uhrík.

Raz sa to musí skončiť

"Cítia sa byť bohorovní a nedotknuteľní, lebo sú pri moci. Ale to sa čoskoro skončí. A príde objektívne vyšetrovanie ich vlastizradných a korupčných spôsobov. A potom budú v médiách iné bombastické titulky..." Píše autor statusu.

Milan Uhrík k statusu pripojil aj video člena Republiky, odborníka na vojenskú problematiku, plukovníka Petra Pukana v zálohe:

Eduard Heger odkázal Martinovi Klusovi!
Vláda stiahne nomináciu poslanca Národnej rady SR Martina Klusa za člena Európskeho dvora audítorov (EDA), pokiaľ tak neurobí sám. Avizoval to dočasne poverený premiér Eduard Heger na piatkovom brífingu po skončení samitu v Bruseli. Trvá na tom,... Čítať ďalej
24 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc
Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme