Orez stromov v sobotu dopoludnia ovplyvní košickú MHD
24 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Orez stromov na ulici Československej armády v sobotu (25. 3.) dopoludnia ovplyvní košickú mestskú hromadnú dopravu (MHD). Približne od 8.30 do 12.00 h dôjde k výluke koľajovej dopravy. Električková doprava bude vylúčená v úseku Amfiteáter – Radnica Starého mesta a na ulici Boženy Němcovej (Botanická záhrada).

TASR o tom informovala hovorkyňa Dopravného podniku mesta Košice Vladimíra Bujňáková.

K orezom pristúpia na ulici Československej armády pred zastávkou Radnica Starého mesta v smere na Námestie Maratónu mieru. Vplyvom uvedených prác budú električkové linky premávať odklonom. "Linky 4 a 7 budú premávať zo zastávky Radnica Starého mesta odklonom na/zo zastávky Námestie Maratónu mieru. Linky 6 a 9 budú premávať len po/od zastávky Amfiteáter," spresnila.

Pre cestujúcich bude k dispozícii náhradná autobusová doprava, a to na trase Botanická záhrada (autobusová zastávka) - Technická univerzita (električková zastávka) - Zimná (električková zastávka) - Radnica Starého mesta (električková zastávka), a späť. Od Amfiteátra, zo stanovišťa bývalej linky 13, bude MHD premávať na električkovú zastávku Radnica Starého mesta a na Námestie Maratónu mieru – na koniec Hlavnej ulice, a späť.

Nadpolovičná väčšina Čechov považuje provládnu propagandu za nebezpečnú
Poslaním českej Spoločnosti na obranu slobody prejavu je podpora slobody slova ako základná podmienka pluralitnej demokracie a obrana proti novým formám cenzúry na digitálnych platformách, ktoré sa stávajú hlavnými verejnými fórami občianskej... Čítať ďalej
24 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik