Jasnovidec: Poľsko sa zapojí do vojny!
24 | 03 | 2023 I Milan Laca

Poľsko sa bude musieť zúčastniť  na vojnových akciách.

To je predpoveď jasnovidca Krzysztofa Jackowského pre stránku Interia. Uviedol aj konkrétne dátumy a miesta v krajine, kde by sa tieto udalosti mali stať

Len straší?
Jasnovidec Krzysztof Jackowski, ktorý pravidelne zverejňuje svoje predpovede o nadchádzajúcich udalostiach na brehoch Visly a vo svete, straší vojenskými akciami, na ktorých sa má zúčastniť Poľsko.
Posledné predpovede Krzysztofa Jatzkowského

Jasne hovorí o vojenských operáciách. Neustále zdieľa so svojimi fanúšikmi predpovede a proroctvá týkajúce sa budúceho osudu ľudstva. Vo svojom najnovšom videu, načasovanom tak, aby sa zhodovalo s návštevou čínskeho vodcu v Rusku, sa veštec zameral na vojenské otázky. Jackowského slová znejú alarmujúco, keď hovorí o vyostrovaní konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou. Čo je horšie, o riziku jeho rozšírenia do celého sveta.

EÚ - ako dobre využiť mierový fond - kúpime náboje pre Kyjev
Summit EÚ prisľúbil Ukrajine 1 milión nábojov a rakiet zem-zem. Lídri EÚ vyhlásili, že budú naďalej poskytovať Kyjevu všetky druhy pomoci. Dáme radi Summit EÚ potvrdil prísľub poskytnúť Ukrajine 1 milión nábojov, ako aj rakety zem-zem, ak o to... Čítať ďalej
24 | 03 | 2023 | Milan Laca

Nechcú vojnu, ale bude?
Západné krajiny si, podľa veštca, neželajú vojenskú akciu, pretože môžu narušiť súčasný svetový poriadok. Vojna však môže vypuknúť každú chvíľu, pretože Čína a Rusko chcú tento svetový poriadok zmeniť. Jackowského mrazivé slová o mieste Poľska v možnom konflikte znejú takto: "Poľsko začne vážne hovoriť o vstupe do tohto konfliktu. Pripravme sa na to. Existuje pripravený plán. Ak sa útoky Ruska na Ukrajinu zintenzívnia, tento plán sa spustí  a Poľsko bude mať konkrétnu úlohu. Potom budeme môcť posúdiť, či sa nám možnosť nechať sa vtiahnuť do celého tohto príbehu páči alebo nie,“ povedal vizionár z Czluchowa. Jackowski zároveň povedal, že už v apríli budú "Poliaci zbavení mieru".
Čo bude v apríli?
Jackowski verí, že Poľsko bude rozdelené na zóny. Budú rôzne úrovne bezpečnosti. Jasnovidec videl armádu a políciu. Tí  by sa starali o bezpečnosť. V zónach s obzvlášť prísnym režimom vydajú špeciálne príkazy. Podľa  neho budú musieť majitelia odovzdať autá štátu. "Mám dojem, že iné krajiny mlčky ponúkajú podporu našej krajine. Táto podpora je teoretickej povahy," straší veštec.
Podľa neho, ak sa tak stane, Poľsko už nikdy nebude ako predtým. Veľa sa zmení. „Budeme nejako patriť dvom ľuďom,“ nespresnil však, ktorým. Ľudia budú zbavení práva protestovať a volebného práva.
O dvoch konkrétnych poľských mestách
Krzysztof Jackowski videl budúcnosť dvoch miest. Przemysl bolo prvým, ktoré sa mu zjavilo. "Bude tam nejaký dôležitý bod, prepojenie. Vidím jún a armádu v uliciach". Jackowski videl aj Štetín. Bolo tam pokojnejšie. "Bude to dobrý rok pre Štetínčanov. Z geografického hľadiska, pretože to bude celkom bezpečný región Poľska a strach, ktorý v krajine zavládne, sa ho nedotkne."
VIDEO: VO FRANCÚZSKU TO VRIE! Podpálili radnicu v Bordeaux!
Situácia vo Francúzsku sa neupokojuje. Pouličné protesty proti dôchodkovej reforme pokračovali aj vo štvrtok (23.3.) po celom Francúzsku. Štrajkovali aj hasiči. Bola podpálená radnica v Bordeaux. V Paríži to vrie už niekoľko týždňov. Francúzsky... Čítať ďalej
24 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik