Známy kňaz Kuffa: To je tá diabolská liberálna podlosť
23 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Známy rímskokatolícky kňaz Marián Kuffa nedávno predniesol zaujímavý príhovor, v ktorom sa venoval aj na Slovensku mimoriadne aktuálnej téme – novým učebniciam sexuálnej výchovy. Spomenul aj príbeh z Ameriky, kde sa 16-ročné dievča rozhodlo, že si zmení pohlavie. Matka plakala, otec si „trhal vlasy“, ale polícia rodičom povedala, že dievča má na to právo. A tak sa otec opýtal: „Môže moja dcéra šoférovať? Môže voliť? „Nie, nemôže, nie je dospelá,“ povedali policajti. „A na zmenu pohlavia má právo?“ pýtal sa nešťastný otec.

Nuž, zdá sa, že podľa moderných pravidiel na toto dieťa naozaj právo má… Otázkou ostáva, čo v tejto situácii budeme robiť my. Zbabelo mlčať, alebo sa ozveme a budeme bojovať, kým je ešte čas? Píše portál Christianitas.

Učebnica o sexe, zdroj: FB
Zdroj: fb
Zdroj: FB
Zdroj: FB
Ilustračná foto
Ilustračná foto
Zdroj: Shutterstock
Ilustračná foto
Ilustračná foto
Shutterstock
Ilustračná foto
Ilustračná foto

„To je tá diabolská liberálna podlosť! Nie že Boh povie, či ty budeš muž, alebo žena. Ale ja, pyšný, nadutý človek 21. storočia poviem, či budeš muž, alebo žena. Strašný omyl! Strašná pýcha!“ rozhorčil sa farár zo Žakoviec, ktorý je známy tým, že si nedáva servítku pred ústa.

Radšej za mreže, ako mlčky súhlasiť s nemorálnym učením

A čo je podľa Mariána Kuffu pre kresťana katolíka v súčasnej situácii najdôležitejšie? Odvaha. „Nebojte sa, prosím vás! Naši otcovia, naši dedovia, riskovali životy, aby my sme mohli žiť. A my sme takí zbabelci. Budeme zbabelo mlčať, kým nám oni zabíjajú nenarodené ľudské plody pred narodením, po narodení, a keď nám kaličia naše deti?“

Kňaz Kuffa poslal otvorený list Hegerovi. O čo žiada premiéra?
O liste známeho kňaza Mariána Kuffu premiérovi Eduardovi Hegerovi informoval na svojom facebookovom profile poslanec za stranu Život Filip Kuffa. Kňaz v tomto liste požadoval „etické“ vakcíny. Svoj list kňaz označil ako Možnosť zvýšenia... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Kuffa je podľa vlastných slov ochotný ísť radšej za mreže, ako mlčky súhlasiť s nemorálnymi učebnicami sexuálnej výchovy. „Pozrel som troška, prelistoval tú knižku, však oni tam propagujú nezriadený sex! Takzvaní odborníci. Po odbornej stránke možno, ale po morálnej to sú fušeri. Chýba im morálny kredit. Takýchto ľudí ja poslúchať nebudem,“ odkazuje kompetentným známy rímskokatolícky kňaz.

Celý autentický prepis jeho príhovoru si môžete prečítať TU 

Varujú aj slovenskí biskupi

Nové učebnice vulgárnym spôsobom nabádajú deti na sexuálne aktívny život v čo najskoršom veku a vystavujú ich doslova pornografickému materiálu, ktorý odporuje katolíckej morálke. „Uvedené materiály (Pracovná učebnica pre základné školy a Pracovný zošit pre stredné školy) sú nastavené takmer výlučne na sexuálnu aktivitu, vytrhnutú z kontextu zrelých a zodpovedných vzťahov. Zároveň obsahujú obrázky nevhodné aj pre vyššie vekové kategórie, pôsobiace dokonca perverzne,“ dôrazne varujú aj katolícki biskupi Slovenska.

Čo hovorí ministerstvo školstva?

Nadácia Slovakia Christiana pripravuje modlitebné stretnutie priamo pred Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR a pozýva všetkých, ktorým nie je ľahostajný osud našich detí, aby sa k nám pridali. "Keď sme náš úmysel modliť sa ruženec na tento úmysel medializovali, kontaktovali nás kompetentní priamo z ministerstva s tým, že „danú učebnicu ministerstvo školstva nie len nepripravovalo, ale nedalo ani schvaľovaciu doložku. To znamená, že učebnica nie je z pohľadu ministerstva školstva odporúčaná ako učebný materiál. Táto učebnica je súkromnou iniciatívou jej autorov mimo ministerstvo školstva. Jej nákup a využívanie je tak len v kompetencii samotných škôl.“" Uvádza sa na portáli.

S naším školstvom to ide dolu vodou: Videli ste už učebnicu sexuálnej výchovy?
Videli ste už učebnicu sexuálnej výchovy? Našli sme prvú učebnicu o sexuálnej výchove pre naše deti. A aj keď by sme ju chceli ohodnotiť bez použitia expresívnych výrazov, žiaľ, nie je to možné. Tá učebnica je jeden veľký hnus. Zaujímavé však je,... Čítať ďalej
13 | 02 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik