Vyšetrovanie TRAGÉDIE na Zochovej je UKONČENÉ! Aký verdikt si vypočuje Dušan Dědeček?
23 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Celé Slovensko zostalo otrasené, keď 2. októbra minulého roku hodinu pred polnocou opitý vodič plnou rýchlosťou vbehol na jednu z najfrekventovanejších zastávok MHD v Bratislave. Jeho jazda zabila päť mladých ľudí, študentov, ktorí z celého Slovenska prichádzali do Bratislavy, aby mohli pokračovať v novom akademickom roku. Policajti po nehode rozbehli veľké vyšetrovanie, ktoré e na konci.

Správu priniesli tvnoviny.sk  Podľa vyjadrenia krajskej prokuratúry v Bratislave: „V trestnej veci obv. D. D. bolo umožnené oprávneným osobám podľa § 208 Trestného poriadku preštudovať vyšetrovací spis a podať návrhy na doplnenie vyšetrovania,“ informoval prokurátor oddelenia dozoru v trestnom konaní a súčasne hovorca krajskej prokuratúry v Bratislave Juraj Chylo.

TASR | Dušan Dědeček

Za volantom auta smrti sedel vtedajší sekretár Deaflympijského výboru Dušan Dědeček  Ten niekoľkonásobne prekročil povolenú hranicu alkoholu v krvi a do zastávky vletel podľa najnovších zistení rýchlosťou 110 km/h. 

V osudný deň pil viackrát, v krvi mal vyše dve promile. Potom si sadol za volant a nabúral vo vysokej rýchlosti do davu ľudí na zastávke v centre hlavného mesta.

Správu budeme aktualizovať.

Dedečkova výpoveď pred súdom! Ako pokračuje vyšetrovanie vraždy piatich mladých ľudí?
2. októbra hodinu pred polnocou opitý vodič plnou rýchlosťou vbehol na jednu z najfrekventovanejších zastávok MHD v Bratislave. Jeho jazda zabila päť mladých ľudí ( Natália, Marek, Broňa, Richard, Sasha), študentov, ktorí z celého Slovenska... Čítať ďalej
18 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik