MEDVEĎ opäť napadol ČLOVEKA! Šelma útočila v okrese Prievidza
23 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Poranenie dolnej končatiny v oblasti lýtka utrpel 38-ročný muž, ktorého v stredu (22. 3.) v Rysej doline v katastri Tužiny v okrese Prievidza napadol medveď. Muža po ošetrení prepustili do domáceho liečenia. Informovala o tom vo štvrtok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Medveď hnedý napadol muža počas prechádzky s kamarátom, zranený je podľa policajtov mimo ohrozenia života. "Polícia okamžite kontaktovala starostov priľahlých obcí, aby informovali o útoku svojich občanov. Rovnako bol útok medveďa oznámený poľovným združeniam a bol vyrozumený aj Zásahový tím pre medveďa hnedého," uviedli policajti.

Polícia upozorňuje verejnosť, že v súvislosti s príchodom teplejšieho počasia sa naše najväčšie šelmy začínajú prebúdzať. "Žiadame preto občanov o zvýšenú opatrnosť pri pohybe v prírode. V prípade potreby neváhajte kontaktovať políciu na čísle 158," dodali policajti.

Napätie sa STUPŇUJE! Čína vyzvala USA
Čínske ministerstvo zahraničných vecí: USA musia zastaviť provokácie v Juhočínskom mori Spojené štáty americké musia zastaviť svoje provokatívne akcie v Juhočínskom mori a Čína bude rozhodne brániť národnú suverenitu, uviedol vo štvrtok na... Čítať ďalej
23 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme