Matovičov trápny fór! NEUVERÍTE, čo táto osoba UROBILA
23 | 03 | 2023 I Tibor Malý

“MÁM COVID” , povedal Matovič novinárom, lebo sa mu nechcelo zodpovedať na otázky. Dnes mu to príde vtipné, ibaže pred dvoma rokmi, za to zatvárali občanov do väzby! Morálny úpadok tohto skrachovaného politika, nemá dna. Tfuj!

Jeho status prinášame v plnom znení (pozn. red. HD, inak sa ani nedá, lebo toľko "vybraných" slov, čo by si táto osoba zaslúžila, slovenský jazyk ani nepozná)

“MÁM COVID”

Dnes som prvýkrát po Covide v parlamente. Pred vstupom do sály sa na mňa vyhrnulo 10 redaktorov s nastrčenými mikrofónmi … a keďže sa mi im vôbec nechcelo odpovedať vzhľadom na blízkosť hlasovania … povedal som im zo srandy “MÁM COVID”.

Zabralo … v momente decentne mikrofóny odtiahli a dali mi pokoj. Nebola by to však Töröková, ak by hneď nezačala o tom robiť reportáž - Matovič má covid a chodí po parlamente bez rúška, čo si o tom myslíte?! Necítite sa ohrozený? Ohrozená?

Nuž, ešte raz. Covid som mal a po 8mich dňoch som prišiel do práce, lebo mi vyšiel už negatívny test a covid nemám … a novinárom som zo srandy povedal, že mám covid a naivne som si myslel, že rozmýšlajú a neuveria.

Snáď orgány činné v trestnom konaní nespia!

Vyšetrovanie TRAGÉDIE na Zochovej je UKONČENÉ! Aký verdikt si vypočuje Dušan Dědeček?
Celé Slovensko zostalo otrasené, keď 2. októbra minulého roku hodinu pred polnocou opitý vodič plnou rýchlosťou vbehol na jednu z najfrekventovanejších zastávok MHD v Bratislave. Jeho jazda zabila päť mladých ľudí, študentov, ktorí z celého... Čítať ďalej
23 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik