Kňaz, ktorý nazýval sexuálne praktiky s deťmi mojkaním putuje za MREŽE!
23 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Kňaz z Banskobystrického kraja sa po dnešnom rozhodnutí súdu bude musieť presunúť na výkon trestu, kde si za zneužívanie maloletých odsedí 3 roky. 

Podľa informácii z portálu TV Noviny, sa kňaz Ladislav Jurčík priznal na zvolenskom okresnom súde k sexuálnym praktikám, ktoré mal dlhodobo vykonávať s maloletými chlapcami.Sexuálne obťažovanie opísal ako „mojkanie“ a dodal, že mu išlo o to, aby chlapcom pomohol dospieť.

Krajský súd rozhodnutie len potvrdil

Po priznaní viny čakal, že mu súd vo Zvolene udelí len podmienku, čo sa, prirodzene, nestalo. Sudkyňa mu vymerala trest odňatia slobody na 40 mesiacov, teda 3 roky a 4 mesiace. Jurčík sa síce odvolal na krajský súd v Banskej Bystrici, no ten rozsudok 23. marca 2023 len potvrdil.

Kňaz na štvrtkové pojednávanie neprišiel. V takom prípade by ho okamžite eskortovali do ústavu na výkon trestu a rozsudok si tak vypočul len jeho právny zástupca. Aj keď sa odmietol vyjadrovať do médií, uviedol, že jeho klient sa nebude vyhýbať výkonu trestu.

Obrovskú hanbu pre Slovensko už citlivo vníma aj Čaputová: Žiada stiahnutie nominácie Klusa!
Prezidentka požiadala premiéra, aby vláda stiahla nomináciu Martina Klusa. Prezidentka SR Zuzana Čaputová požiadala dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera, aby vláda stiahla nomináciu poslanca Národnej rady SR Martina Klusa na kandidáta za... Čítať ďalej
23 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik