BONNIE A NAĎ
23 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Prvé štyri stíhacie lietadlá MiG-29 sú už na Ukrajine. Presun realizovali ukrajinskí piloti za pomoci slovenských vzdušných síl, ukrajinského personálu a ďalších zložiek, ktoré zabezpečovali bezpečnosť či potrebnú dokumentáciu.Podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha reagoval a servítku si pred ústa nedal.

Dočasne poverený minister obrany Jaroslav Naď tento presun ospevoval spôsobom akoby si ani neuvedomoval, že 70% národa si takúto transakciu neželalo: "Ďakujem všetkým zapojeným zložkám za fantastickú profesionálnu prácu. Slovensko stojí na správnej strane a týmto gestom sme sa ako krajina zapísali veľkými písmenami do moderných svetových dejín, ktoré hovoria o včasnej pomoci, úprimnej solidarite a veľkosti národa." 

Blaha to povedal za všetkých

Ukradnuté stíhačky sú už na Ukrajine - najväčšia lúpež v dejinách bola dokonaná. Takú by nezvládli ani Bonnie a Clyde.

1. Zlodeji na čele s Naďom nemali žiadne právo darovať Ukrajine naše MiGy a zlodeji na čele so Zelenským nemali žiadne právo nám ich vziať.

2. Odvolaná Hegerova vláda spáchala krádež ako mraky. A Ukrajina pri tom asistovala - ako inak ich nazvať ako zlodeji?

3. Ale aj tak treba povedať, že je to úctyhodný výkon, že hromada šrotu odrazu z ničoho nič vzlietne a odletí - doslova zázrak, že? Naď je k tomu všetkému ešte aj Copperfield.

4. Klamali s tým, že je to šrot. Klamali, že za to dostaneme 900 miliónov, naopak, zaplatíme ešte 340. A klamali, že to predložia parlamentu. Klamali vo všetkom.

5. Oddnes je nad slnko jasnejšie, že na Slovensku je vláda klamárov a zlodejov, ktorí zničili ústavný poriadok na Slovensku a ženú nás do vojny proti Rusku.

6. Navyše, sú to diletanti. Krásnou ukážkou je Klus, dvorný eurohujer, ktorý bol celé roky strčený v útrobách bruselského establišmentu. Nepomohlo.

7. Ešte aj tí, ktorým sa tak úporne tlačil do priazne, ho ponížili ako špinavú handru. Teraz v tom hľadá konšpirácie, ale pravda je, že ho potopili ešte aj Hegerovi ľudovci z EPP.

8. Zabudnite na Klusa, ten je už každému na smiech. Pán "audítor", ktorý sa pochválil tým, že mal s auditom bohaté skúsenosti - raz v živote totiž stretol audítora. Blahoželáme.

9. Ja som raz v živote stretol kozmonauta, prosím, kde sa môžem prihlásiť do NASA? Hurá na Mars! To fakt Klus myslí vážne?

NRSR: V stredu vystúpi v parlamente podpredsedníčka Najvyššej rady Ukrajiny
V pléne Národnej rady (NR) SR vystúpi budúci týždeň v stredu (29. 3.) podpredsedníčka Najvyššej rady Ukrajiny Olena Kondratiuková. Oznámil to predseda NR SR Boris Kollár (Sme rodina). Vystúpenie sa začne o 10.00 h. Kollár priblížil, že bude... Čítať ďalej
23 | 03 | 2023 | Tibor Malý

10. Ale fajn, Klusa za jeho aroganciu vytrestal sám život. Smiešne je niečo iné. Akou handrou musí byť Heger, keď sám Klusa ako premiér navrhol a jeho vlastná frakcia EPP s ním vyutierala podlahu?

11. Ešte smiešnejšia je prezidentka Čaputová. Včera, keď bolo po všetkom a Klus strápnil celé Slovensko, sa náhle prebrala zo zimného spánku a zabrumíkala, že Klusa treba stiahnuť. Good morning, madam.

12. Keď sme ju vyzývali, aby to zastavila, tak čušala ako voš pod chrastou. A teraz odrazu "pojala jakési podezření"- asi ako Ugo Fantozzi, keď našiel pečivo ešte aj v práčke a až potom pochopil, že ho žena podvádza s pekárom.

13. Toto nie je vláda, toto je kabaret. Naď rozdáva stíhačky susedom, ako keby to boli jeho hračky - klame, kradne a podvádza. A Čaputová tlieska.

14. Klus s Hegerom zahanbujú Slovensko pred celou Európou a Čaputová im v tom asistuje. Čo je toto za vedenie štátu?

15. Nič tu neplatí. Ani ústava, ani zákony, nič. O extrémne zdražovanie či pomoc seniorom sa nikto nestará, hlavne, že Američanom pošlú 340 miliónov za námorné vrtuľníky, aby sme mohli viesť útočné vojny dakde na mori - celé zle

Už to konečne rozpustite, vy lúzri! Slováci majú zlodejov a diletantov po krk!

To je rýchlosť! Prvé štyri stíhačky MiG-29 sú už na Ukrajine
Kiežby sa takej raketovej pomoci dostalo ľuďom! Prvé štyri stíhacie lietadlá MiG-29 sú už na Ukrajine. Presun realizovali ukrajinskí piloti za pomoci slovenských vzdušných síl, ukrajinského personálu a ďalších zložiek, ktoré zabezpečovali... Čítať ďalej
23 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik