Pozrite s kým chce I. Matovič najnovšie rokovať
21 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Líder OĽANO Igor Matovič chce rokovať s mimoparlamentnou stranou Aliancia o možnostiach spolupráce v súvislosti s predčasnými parlamentnými voľbami. Aliancia deklaruje, že do volieb ide samostatne. Rokovania zatiaľ neuzavrela s poslancom Györgym Gyimesim (OĽANO) ani so stranou Zsolta Simona Maďarské fórum.

"Záujem o rokovanie o možnostiach spolupráce prejavil predseda OĽANO Igor Matovič," uviedla pre TASR hovorkyňa Aliancie Klára Magdeme. "Aliancia do volieb pôjde samostatne, ale má otvorené dvere pred tými, ktorí chcú pracovať pre rozvoj práv národnostných komunít a nimi obývaných regiónov," doplnila.

S Gyimesim mala opätovne rokovať minulý týždeň Platforma SMK Aliancie. Ešte začiatkom marca na rokovaniach diskutovali okrem iného aj o úlohe platforiem pri zostavovaní kandidátnej listiny Aliancie.

HANBA HANBÚCA, vraví Matovič. KÁČER ZRADIL PREMIÉRA!
Káčer zradil premiéra! Skonštatoval to na sociálnej sieti líder OĽaNO Igor Matovič. Reagoval tak na vyjadrenie povereného ministra zahraničia Rastislava Káčera. Ten zo spolupráce po predčasných voľbách nevylúčil Hlas, čo Heger už skôr kategoricky... Čítať ďalej
14 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik