HANBA HANBÚCA, vraví Matovič. KÁČER ZRADIL PREMIÉRA!
14 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Káčer zradil premiéra! Skonštatoval to na sociálnej sieti líder OĽaNO Igor Matovič. Reagoval tak na vyjadrenie povereného ministra zahraničia Rastislava Káčera. Ten zo spolupráce po predčasných voľbách nevylúčil Hlas, čo Heger už skôr kategoricky odmietol.

"… Edovi som hovoril, že kádre ako Káčer, Hirman či Kollár ho zradia pri prvej príležitosti. Priznávam však, že som si myslel, že k tomu príde až po voľbách," píše Matovič. 

"… mýlil som sa = KÁČER ZRADIL PREMIÉRA hneď pri prvej príležitosti. Napriek tomu, že Edo sa ako predseda strany Demokrati opakovane verejne zaprisahal, že v žiadnom prípade s mafiánskym Hlasom Demokrati nepôjdu - pseudodiplomat verejne popiera sľub svojho predsedu strany. HANBA HANBÚCA," krúti hlavou nad praktikami v novej strane Demokrati.

Neviem si predstaviť s takýmto človekom sedieť vo vláde

Povolebnú spoluprácu so stranou Hlas, rovnako ako aj so stranami Smer-SD, republika, ĽSNS a SNS, Heger vylúčil aj v relácii Slovenského rozhlasu Sobotné dialógy dňa 11.3.

„Rozdiel medzi nami a stranou Hlas-SD je v hodnotách a v našom morálnom kompase. Nikto z nás nedisponuje majetkom, ktorý nevie preukázať ako získal,“ vyhlásil. Narážal na Pellegriniho, ktorý podľa neho nevie vysvetliť za čo si kúpil byt na nábreží v Bratislave. „Z platu premiéra a poslanca si takýto byt neviete kúpiť,“ vyhlásil. „Neviem si predstaviť s takýmto človekom sedieť vo vláde,“ dodal.

Kritizoval aj Pellegriniho nejednoznačný postoj k očkovaniu proti koronavírusu, nejednoznačný postoj k obrannej dohode s USA, nejednoznačný postoj k úradníckej vláde, nejednoznačný postoj k MiG-om.

Sobotné dialógy RTVS sa menia na MONODRÁMU! Dnešný sólista: Eduard Heger
Pomaly ale iste boli Slováci donútení uvedomiť si, že médiá hlavného prúdu posledný čas neprinášajú nič iné, iba propagandu. Opozičné názory sú vo vysielaní neprijateľné, Rada pre mediálne služby ide trestať za rozhovor s vraj "neobjektívnym"... Čítať ďalej
11 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik