OBROVSKÝ TRAPAS Juraja Krúpu v priamom prenose (VIDEO)
18 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

Poslanec Juraj Krúpa (SaS) sa na Ta3 zase raz blysol. Človek, ktorý urputne bojuje proti dezinformáciám a hoaxom, šíril v priamom prenose absolútne vyvrátiteľnú nepravdu o svojom spoludiskutérovi Mariánovi Kérym (Smer-SSD). Vo svojej zlosti povedal niečo, na čom sa Kéry s chuti zasmial.

Krúpa v zápale upozorňuje na to, ako žoldnieri KGB, ako tuto pán Kéry, maria snahy udržať Slovensko čo najďalej od vojnovej línie, na čo moderátor dáva práve Kérymu šancu na reakciu. Ten si Krúpove slová vyprosil, no Krúpa „strieľa“, nech sa Kéry prizná k svojej minulosti, lebo podľa neho spolupracoval s ŠtB a s komunistami.

No je tu jeden podstatný zádrheľ. Kéry mal v roku 1989 len 11 rokov a bol ešte na základnej škole. A tak sa známy bojovník proti dezinformáciám jednej dopustil v priamom prenose.

Bizarný rozhovor

„Slovenská republika robí všetko pre to, aby sa tá vojnová línia držala čo najďalej od Slovenskej republiky. Narozdiel od žoldnierov KGB pána Kéryho, ktorí hneď sú...,“ dostáva sa do tempa Krúpa, ktorého moderátor preruší otázkou na Kéryho.

„Ste žoldnier KGB?,“ vystrelil otázku Krúpa.

„Vyprosujem si, aby taký žoldnier, ktorý skáče z jednej strany do druhej, niečo hovoril o mne,“ ohradil sa nitriansky krajský predseda Smeru.

„Akú máte vy minulosť pán Kéry, hovorte, priznajte sa, akú máte vy minulosť,“ nedá sa Krúpa.

„Ja som od roku 2001 členom strany Smer – Slovenská sociálna demokracia,“ priznáva sa Kéry.

„Vy máte veľmi blízko ku Komunistrickej strane a k ŠTB pán Kéry, takže v tomto duchu aj naďalej budete...“ nechce sa dať Krúpa.

„Pán redaktor, ja som mal v roku 1989 jedenásť rokov. Čo to trepe za nezmysly?,“nechápe Kéry so smiechom.

https://ereport.sk/wp-content/uploads/2023/03/Video-WhatsApp-2023-03-17-o-20.42.35.mp4

Bojovník proti hoaxom

Juraj Krúpa sa pritom rád prezentuje, ako bojovník proti dezinformáciám. Nebyť Kéryho spontánnej reakcie, mohol sa vďaka Krúpovi hrdiť titulom najmladší spolupracovník ŠtB v bývalom Česko-Slovensku. Pritom práve Krúpa je ten, kto sa do parlamentu dostal ako „Naďov kôň“. Z OĽaNO však odišiel a kolegov v novej strane Demokrati pripravil na realitu.

FOTO TASR - Jakub Kotian | Marián Kéry (Smer-SD)

"A hlavne buďte  pripravení, že na vaše hlavy sa vyvalí toľko kubíkov politickej hnojovky z fekálneho vozu Igor, že si to neviete ani len predstaviť! Ani len predstaviť! Takto sa hrajú na novodobých politických konštruktérov tí, ktorí sa ešte nedávno hrali na  politických slepcov a radšej otáčali hlavou doľava, doprava, či dokonca si nasadzovali zváračské okuliare, len aby sa nemuseli pozrieť pravde do očí!" píše Krúpa, ktorý sa tej pravde do očí musel pozrieť práve od poslanca Kéryho.

Poslanec Krúpa o "fekálnom voze značky Igor"
Status plný prekvapení, ale aj starých a neslávne známych faktov. Napísal ho bývalý poslanec OĽaNO a teraz súčasný poslanec za SaS Juraj Krúpa. Začína tým, že "prekvapuje ma, ako dlho trvalo novorodeneckým klonom Demokratov, aby nabrali odvahu a... Čítať ďalej
12 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik