Čepček k prezidentkinmu FALOŠNÉMU KULTU: Čaputovej stačí vodiť procesie do Teplárne
18 | 03 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslanec Národnej rady SR Martin Čepček na svojom facebooku konštatoval, že na deti sa dnes útočí rôznymi spôsobmi. A prezidentka by si to mala uvedomiť. "Prečo sa nezastáva a nerieši všetky obete rovnako? Prečo rieši len tie "svoje" obete a korene problému ignoruje?," pýta sa poslanec.

Čepček sa vracia k minuloročnej vražde na Zámockej ulici v Bratislave. Tu mladík Juraj Krajčík pred podnikom, ktorý navštevuje LGBT komunita, zavraždil dvoch mužov. Vo svojom statuse Čepček poukázal na viacero informácií, ktoré v súvislosti s touto vraždou nedávno priniesol denník Štandard.

Krajčík bol podľa Štandardu členom komunity známej pod názvom Terrorgram Collective. Špeciálne sa jej poďakoval vo svojom manifeste, ktorý má byť stále dostupný na internete. Štandard ďalej charakterizoval komunitu ako "neonacistickú propagandistickú organizáciu, ktorá svoje posolstvo šíri cez Telegram".

Podľa Štandardu táto komunita vo svojich príspevkoch podporuje krajne pravicové teroristické činy a ľudí, ktorí ich páchajú, nazýva „svätými“. Juraj Krajčík bol označený ako ich „prvý svätec“. 

foto: TASR

Falošný kult

Čepček poukázal tiež na to, že prezidentka Zuzana Čaputová si z vraždy na Zámockej, ako aj z podniku Tepláreň urobila "akýsi falošný kult" a vodí tam zahraničné návštevy.

"Prečo sa nezastáva a nerieši všetky obete rovnako? Prečo rieši len tie "svoje" obete a korene problému ignoruje? Prečo nehovorí nič o tom, že treba všetky deti chrániť pred nebezpečenstvom akému podľahol aj nešťastník Juraj," pýta sa vo svojom príspevku Čepček.

Holandský kráľovský pár pred Teplárňou, foto: TASR

Podľa poslanca Čaputová nie je prezidentkou všetkých, lebo keby bola, bola by vraj rovnako citlivá aj na tých, ktorí sa stali obeťou nejakej propagandy či nešťastia a snažila by sa s tým niečo robiť - miminálne poukazovaním na to a hľadaním riešenia.

"Lebo takýchto prípadov detí pomýlených nebezpečnými ideológiami nám tu môže začať pribúdať. Prevencia je veľmi podstatná vec, ale prezidentke stačí vodiť procesie do Teplárne," uzatvára poslanec svoj status.

SNS: Pani prezidentka, zvoní vám budíček, ste zodpovedná za všetko
Slovenská národná strana sa pýta, čo sa ešte musí stať, aby sa prezidentka zobudila, keďže má plnú zodpovednosť za všetky kroky padnutej vlády, ktorá má zviazané ruky a preto potrebuje prezidentkino súhlasné stanovisko takmer na všetko. SNS... Čítať ďalej
17 | 03 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme