SNS: Pani prezidentka, zvoní vám budíček, ste zodpovedná za všetko
17 | 03 | 2023 I Eka Balašková

Slovenská národná strana sa pýta, čo sa ešte musí stať, aby sa prezidentka zobudila, keďže má plnú zodpovednosť za všetky kroky padnutej vlády, ktorá má zviazané ruky a preto potrebuje prezidentkino súhlasné stanovisko takmer na všetko.

SNS upozorňuje, čo bolo cieľom Ústavy pri prenesením kompetencií na prezidenta. Aj odvolaná vláda, aj prezidentka si robia, čo chcú, čím trpí národ, za čo padá zodpovednosť práve na hlavu prezidentky Čaputovej. SNS však nezaháľa a aj keď nehovoria verejne o všetkom, rokujú s mnohými stranami, ako aj odborníkmi.

Prečo je to tak

„Lebo cieľom tvorcov Ústavy SR bolo, aby sa čo najskôr vypísali predčasné voľby. Namiesto toho si koalícia s prezidentkou sprivatizovali Slovensko a robia si čo chcú,“upozorňuje Slovenská národná strana na sociálnej sieti s upozornením, že až čas ukáže, čo všetko prezidentka kryje.

Hegerov chválospev na Čaputovú: "Robí nám veľmi dobré meno vo svete"
Prezidentka SR Zuzana Čaputová by mala opäť kandidovať na tento post a byť zvolená. Myslí si to dočasne poverený premiér Eduard Heger. Vyzdvihol jej skúsenosti a dobré kontakty vo svete. "Skúsenosti, ktoré nadobudla za toto volebné obdobie, sú... Čítať ďalej
16 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Obchádzajú Ústavu

Podľa SNS tak vláda robí poslaneckými návrhmi zákonov, čo prezidentská kancelária nezvláda ani odborne, ani kapacitne.

„Preto toľko zmätkov a následných opráv. Táto „sranda“ stojí kopec peňazí nás, daňových poplatníkov a prispieva ešte k väčšiemu legislatívnemu chaosu. To je len jedna strana mince bordelu, ktorý po páde vlády zažívame,“upozorňuje SNS.

Dražoba ako druhá strana mince

„Namiesto poklesu inflácie, ktorú od decembra politici predpovedali, sa nám vrátila na 22-ročný rekord 15,4 %. Pritom celá Eurozóna má infláciu 8 %. Kde sa pohnete, tam platíme viac a viac. Od neskutočne drahých potravín až po služby. Skrátka, dražoba sa naplno premietla do všetkého, čo pre život každý z nás potrebuje. Matematika nepustí," pripomína SNS vo svojom statuse.

Shutterstock, Dávid Grznár pre HD | Zdražovanie, Burzy ceny

Z pekných rečí sa nenajeme

Padnutá vláda podľa národniarov nerobí nič, čo by reálne ľuďom pomohlo lepšie žiť. Stačilo by pritom vymenovať úradnícku vládu.

„Aj vy, pani prezidentka Čaputová, ste volená ľudom a ten istý volič dnes chce čo najskôr v predčasných voľbách priamo rozhodnúť, kto bude skladať novú vládu. Toto všetko viete a potvrdzujú vám to aj prieskumy. Tak načo, do pekla, čakáte?! Kým padneme úplne na papuľu?! Kto to dá potom do poriadku?! Je vám úplne jedno ako ľudia, aj vďaka vám, dnes žijú?! To sa nehanbíte, keď sa každé ráno pozeráte do zrkadla?!,“sype na prezidentku SNS príval výčitiek.

Národniari nezaháľajú

„Uzavreli sme dohodu, že nebudeme púšťať informácie, ale ponuku som dal ako lídrom a osobnostiam politických strán, ale aj politológom. Je hlúposť zakladať strany. Treba sa spojiť. Každý hlas po voľbách bude chýbať,“ upozorňuje Danko s tým, že hoci prieskumy SNS opatrne posielajú do parlamentu, vďaka podpore z regiónov je optimista a verí v lepší výsledok.

Andrej Danko: Nebojíme sa ísť medzi ľudí (VIDEO)
Andrej Danko sa pri Robertovi Ficovi obáva, že politika, ktorú Smer robí, ho privedie do úplnej izolácie a ísť proti všetkým sa mu nemusí vyplatiť. Ponuka SNS na spoluprácu ako pre Smer - SSD, tak aj pre Hlas - SD stále trvá. Aj keď je Danko dosť... Čítať ďalej
10 | 03 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik