Hegerov chválospev na Čaputovú: "Robí nám veľmi dobré meno vo svete"
16 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Prezidentka SR Zuzana Čaputová by mala opäť kandidovať na tento post a byť zvolená. Myslí si to dočasne poverený premiér Eduard Heger. Vyzdvihol jej skúsenosti a dobré kontakty vo svete.

"Skúsenosti, ktoré nadobudla za toto volebné obdobie, sú viac ako iní prezidenti za dve volebné obdobia. Robí nám veľmi dobré meno vo svete, má skvelé kontakty v rámci prezidentov vo svete, takže určite by bolo pre Slovensko veľmi dobré, aby prezidentka pokračovala. Myslím si, že by mala byť aj zvolená," povedal Heger vo štvrtok novinárom.

Zdôraznil, že ide o jeho osobný postoj. V mimoparlamentnej strane Demokrati, ktorej je lídrom, o tom ešte nediskutovali. "Čakáme na oficiálne oznámenie prezidentky, potom ako strana prijmeme rozhodnutie," dodal Heger.

Čaputová tento týždeň uviedla, že v horizonte týždňov oznámi, či bude opätovne kandidovať na post hlavy štátu. Prezidentské voľby sa majú konať na jar 2024.

Exminister kultúry Maďarič: Zuzana Čaputová žije v paralelnom vesmíre
"Aké inovatívne – dajme sa odvolať, aby sme boli neodvolateľní a keď bude najhoršie, schováme sa za ženskú sukňu pani prezidentky. Zatiaľ to funguje." Citát Marek Maďarič, exminister kultúry. Názor Mareka Maďariča, exministra kultúry, s názvom:... Čítať ďalej
15 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik