"Cestovateľ v čase" VARUJE: TRETIA SVETOVÁ je na spadnutie!
16 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Z TikToku známy údajný cestovateľ v čase má najnovšie pre ľudstvo veľmi zlé správy. Vo videu, ktoré sa stalo virálnym upozorňuje na tri dátumy, ktoré by sme si mali zapamätať.

Podľa "cestovateľa v čase", ktorý vystupuje na sociálnej sieti TikTok pod menom Trevor cestovateľ časom (Trevor the Time Traveller), je tretia svetová vojna už veľmi blízko. Údajne pozná aj jej dátum a vie, kto proti komu ju povedie.

Sedemročná vojna medzi Juhom a Severom

Trevor k nám mal pricestovať z roku 2671 a hľadá svojho kamarát Rogera, ktorý je známy aj ako „Chronos”. Najnovšie predpovedá, že tretia svetová vojna začne už čoskoro. 

„Tu sú 3 dátumy, kedy sa stane niečo hrozné, uviedol„Pamätajte si tento dátum 21. 2. 2024 – stane sa niečo veľmi veľké,“ napísal. „29. 5. 2030 sa začne tretia svetová vojna,“ predpovedá a tvrdí, že sa bude odohrávať medzi Juhom a Severom. Potrvá podľa neho sedem rokov.

Zrejme nepôjde o jadrovú vojnu, pretože ľudstvo ju prežije a dokonca, keď sa v roku 2037 skončí, tak svet zažije nový baby boom.

@trevorthetimetraveler #time #timetravel #timetraveler #help #alien ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Navštívia nás tento rok mimozemšťania?

Trevor sa stal známym svojimi predpoveďami a jeho videá sú čoraz sledovanejšie. Britský Mirror uvádza, že Trevor odhaľuje dátumovú líniu udalostí v roku 2023, ktoré zmenia svet. Podľa neho k veľkým vedeckým objavom dôjde po tom, čo si 8000 ľudí vyberie mimozemšťan, aby zachránili planétu. Tiež tvrdí, že tsunami by mohla zasiahnuť Kaliforniu a spôsobiť obrovské množstvo obetí, uvádza Daily Star.

UFO, pixabay

Trevor, ktorý získal viac ako 26 000 sledovateľov za uverejňovanie varovaní o údajných budúcich udalostiach, vo svojom najnovšom videu povedal: „POZOR! Pre každého, kto verí, že som falošný cestovateľ v čase, pamätajte na tieto významné udalosti do konca roka 2023:

23. marec: 8 000 ľudí je vybraných, aby zachránili ľudstvo mimozemšťanom známym ako Šampión. Šampión privedie týchto ľudí na inú obývateľnú planétu, aby zachránil druh pred ďalšou nepriateľskou mimozemskou rasou.

15. máj 2023: 750 stôp vysoké megacunami zasiahlo San Francisco, Kaliforniu, s viac ako 200 000 obeťami. 12. jún: zemetrasenie s magnitúdou 9,5 otvorilo päť míľ hlbokú priekopu a uvoľnilo mnoho druhov považovaných za vyhynuté.

12. august: Vedci našli liek na rakovinu kože pomocou hypofýzy z veveričky.

3. december 2023: Hlboko v Amazónii bol objavený veľký kryštál, ktorý má silu liečiť všetky choroby a zranenia.

29. december: Vedci našli spôsob, ako využiť kmeňové bunky na pestovanie náhradných orgánov a nových druhov orgánov, predpovedá samozvaný cestovateľ v čase.

Diváci TikToku zostávajú v názoroch rozdelení. V každom prípade jeden z nich napísal: „Ach, aký vzrušujúci rok.“ Či sa Trevorove slová naplnia, sa môžeme dozvedieť už 23. marca.

TENTO príbeh si prečítate za 30 sekúnd a zapamätáte si ho na celý život
Pravda o šťastí je prostá: nič vonkajšieho nás nemôže urobiť šťastnými, ani nešťastnými. To dokážu iba naše myšlienky o sebe a o živote, pretože všetko sa odohráva vo vnútri nás a cez naše pocity. Prečítajte si krátky príbeh, Išlo raz Šťastie po... Čítať ďalej
16 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik