Odhad z ktorého až MRAZÍ! Čo hrozí v najbližšom čase na Slovensku?
15 | 03 | 2023 I Tibor Malý

"VOJNA NA SLOVENSKU KLOPE NA DVERE - PRIPRAVTE SA NA NAJHORŠIE!" Píše v úvode svojho statusu poslanec a podpredseda Smeru- SSD Ľuboš Blaha. Poďme sa teda na to pozrieť úplne logicky a bez emócii. Čo hrozí v najbližšom čase na Slovensku?

1. Ak Naď s Hegerom oficiálne pošlú stíhačky na Ukrajinu, ako sa dnes protiústavne rozhodli, urobia niečo, na čo nemali odvahu ani Američania či Briti.

2. Američania tak Slovensko použijú na svoj džihád proti Rusku a z nášho územia urobia jedno veľké terčisko.

3. Ruský protiúder môže byť fatálny. Pýtajme sa - čo ak na Sliač dopadnú ruské rakety? Čo ak nás Rusko označí za legitímny vojenský cieľ?

4. Z vojenského hľadiska môžu argumentovať, že Slovensko sa priamo zapojilo do vojny a oficiálnym poslaním stíhačiek ako prvá krajina na svete prekročilo všetky červené čiary.

5. Aká bude reakcia odvolanej slovenskej vlády na ruský protiúder? Čo ak vyhlásia vojnový stav a zrušia voľby? Budú kričať, že sme v ohrození a že to musia urobiť.

6. A všetky liberálne médiá budú vrieskať, že za všetko môže zlé Rusko a že si teraz demokraciu nemôžeme dovoliť.

7. Vláda bude vyhlasovať, že sme boli napadnutí - logicky teda môže pristúpiť k mobilizácii. Otcovia a synovia pôjdu na smrť. Presne, ako som varoval.

8. Vojnová hystéria v médiách bude gradovať. Z Ukrajiny príde žiadosť, že potrebujú nielen naše stíhačky, ale aj našich vojakov.

9. Naď bude aj s Čaputovou a Hegerom ziapať, že slovenskí vojaci predsa musia ísť na ukrajinský front chrániť naše územie, lebo len tam sa dá Rusko zastaviť.

10. Ak poviete iný názor, tak vás zavrú. Veď vojnový stav. Každý, kto chce mier, bude označený za vlastizradcu. Opozícia bude odstránená - možno postavia aj zberné tábory.

MIG 29/TASR

11. Skončí sa demokracia, skončí sa mier a Slováci budú umierať. Toto je reálny scenár. Toto je riziko, ktoré prináša rozhodnutie odvolanej vlády o stíhačkách.

12. Nie je to žiadne strašenie. Opakujem - bez emócií, čisto logicky. Toto všetko môže nastať ako následok šialeného rozhodnutia poslať naše Migy na Ukrajinu.

13. Hovorí sa tomu eskalácia. A Heger s Naďom a Čaputovou robia všetko pre to, aby konflikt eskalovali a maximálne nás doň zatiahli.

14. Poznáte to - sálamová metóda. Pošleme náboje a čakáme, čo Rusi. Oni nič, tak pošleme húfnice. A potom S-300 a potom stíhačky. Až kým Rusom neprasknú nervy.

15. Nakoniec možno pošleme armádu. A budeme čakať, čo urobia Rusi. A jedného dňa to vybuchne. A my budeme vo vojne. Čo to nevidíte?

Milí priatelia,

kvôli Hegerovi, Naďovi a Čaputovej hrozí, že na Slovensku budú umierať ľudia a že naše rodiny sú vo vážnom ohrození.

To nie je emócia, ale logický odhad situácie. Mrazivý odhad.

A teraz si konečne dovolím emóciu - choďte dočerta s tou vašou prekliatou vojnou, vojnoví štváči vo vláde, ohrozujete naše životy!

Ohrozujete celé Slovensko! A my sa budeme brániť!

Kanadská ministerka zahraničia PRIZNÁVA: Cieľom je ZMENA REŽIMU V RUSKU!
Kanadská ministerka zahraničia Mélanie Joly priznala, že cieľom kanadskej vlády nie je len to, aby Rusko opustilo Ukrajinu, ale aj zvrhnutie samotnej vlády ruského prezidenta Vladimira Putina, informuje americký portál Breitbart. Feudovský... Čítať ďalej
14 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik