Hlas ľudu: Geroj Igor
15 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Nebola som, nevidela som, ale čítala som. Hoci nezvyknem čítať Igorove statusy, tentoraz som urobila výnimku. Bola som zvedavá, ako dopadol v Michalovciach.

Povedané jeho slovami: spolu so 600 ľuďmi v hľadisku zvládli sme to so cťou

Bez panciera, bez ochranky  a tajných v hľadisku. Igor tak istému zakomplexovanému ministerkovi dokázal, že to ide aj bez urážok. Veď aj to bol cieľ. Diskutoval bez kresla, postojačky. To len tí dvaja pred ním sa rozvaľovali ako kaviarenskí povaľači u Hríba.

Igor je niekto. Igor je geroj. Igor je Pán

Zahoďme nenávisť, ľudia! Zomknime sa a buďme zajedno! Postavme sochu hrdinovi dneška! Nech má pani prezidentka kam vodiť urodzených hostí. Či  je to Havel alebo Pavel, to už je jedno - podstatné je ukázať, akých skvelých ľudí tu máme. O mŕtvych len dobre, ale živých treba ukazovať, pani prezidentka! Igora postaviť k soche ako živý dôkaz toho, ako ste spolu k blahobytu priviedli túto krajinu. Igor bude rečniť. Príde aj Tódová, otrčí mu mikrofón a rozhovor vantajm, nextajm môže začať. Odvysielajú ho všetky televízie sveta. Nech svet vie o našom blahobyte, skvelej prezidentke a našom gerojovi.

NAŽIVO Matovič je v Michalovciach!
Igor Matovič, predseda hnutia OĽaNO pozýval občanov do Michaloviec. Aktuálne s nimi diskutuje v miestnom kultúrnom stredisku, kde pred pár dňami na tom istom mieste došlo k ostrej slovnej potýčke medzi občanmi a ministrami Rastislavom Káčerom a... Čítať ďalej
13 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Aby sme nehovorili len tak do vetra, dajme slovo aj pospolitému ľudu a jeho ódam

-Ukázal si Káčerovi, ako sa vedie kultivovaná debata s ľuďmi. Klobúk dole (Miško Šipoš).

-Igor Matovič je najodvážnejší a najšikovnejší politik na Slovensku, ktorý má srdce na správnom mieste.

-Som veľmi rada, že som tam bola a videla, ako ste to pán Matovič dali na Pána, aj tí najväčší zurvalci sa nakoniec ukľudnili a museli uznať, že ste správny politik a človek.

-Ľudia vidia, že si tu pre nich a za nich, dal si to na pána.

-Dobrí, láskaví a srdeční ľudia uprednostňujú úprimnosť. Aj dnes si to dokázal, Igor, si čestný človek, len tak ďalej...

-Pozeral som boli ste skvelý dali ste to na kráľa a preto volíme Matoviča a Oľano jasný víťaz volieb Oľano a Matovic

Vychádzajme z posledného komentára, ktorý volí Matoviča a OĽaNO ako jasného víťaza volieb

Do volieb je ešte ďaleko. Ale takéto povzbudivé a lichotivé slová sú balzamom na zneuctené a ponížené ego Igora Matoviča. Sú hnacou silou do jeho predvolebných ťahov. Aké náboje má vo svojom zásobníku, to ešte uvidíme. Lebo v tom je on nepredvídavý. Spomeňte si na divadlo pred Počiatkovou vilou v Cannes.

Ak veríme na prieskumy,  pri tom najbližšom uvidíme, či Michalovce boli dobrý ťah.

Matovičov odkaz istému ZAKOMPLEXOVANÉMU MINISTERKOVI
Matoviča v Michalovciach vítali potleskom. Krik a hádky sa síce neskôr dostavili, no líder OĽaNO to zvládol určite oveľa lepšie, ako poverený najvyšší diplomat Rastislav Káčer v rovnakom kultúrnom dome pred týždňom. Igor Matovič (OĽANO) chcel v... Čítať ďalej
14 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik