Matovičov odkaz istému ZAKOMPLEXOVANÉMU MINISTERKOVI
14 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Matoviča v Michalovciach vítali potleskom. Krik a hádky sa síce neskôr dostavili, no líder OĽaNO to zvládol určite oveľa lepšie, ako poverený najvyšší diplomat Rastislav Káčer v rovnakom kultúrnom dome pred týždňom.

Igor Matovič (OĽANO) chcel v Michalovciach slušne diskutovať s ľuďmi, ktorí majú iný názor než on. Mala to byť reakcia na diskusiu, v ktorej si emotívne vymieňali názory s Michalovčanmi ministri Rastislav Káčer a Jaroslav Naď.

Nesúhlas aj potlesk

Sála sa začala napĺňať krátko pred sedemnástou. Ľudia v publiku vítali Igora Matoviča potleskom. V sále bolo zhruba 600 ľudí, teda raz toľko, ako na diskusii s ministrami.

Matovič ohlásil, že sa majú ľudia pýtať a on im odpovie. Prejavy nesúhlasu sa striedali s potleskom prívržencov. Ľudia sa pýtali aj na opatrenia počas pandémie či chudobu. Chceli položiť aj otázky, na ktoré nedostali pred týždňom odpoveď.

NAŽIVO: Ľudia v Michalovciach vypískali Naďa a Káčera
Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Rastislav Káčer rokoval v pondelok 6. marca 2023 v Michalovciach s predstaviteľmi samosprávy a zástupcami neziskového sektora. Po uplynutí roka od začiatku vojny Ruska proti... Čítať ďalej
06 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Ochranke dal voľno

Igor Matovič tvrdil, že sa v Michalovciach pohybuje bez ochranky. Vraj dal ochrankárom voľno do odvolania. „Každý deň dostávam listy, ako ma niekto zastrelí. Úrad pre ochranu ústavných činiteľov vyhodnotil, že tu ochranku potrebujem, napriek tomu som ten revers podpísal. Keď ma niekto zastreliť chce, nech si ma zastrelí,” vyhlásil Matovič.

 „Z jeho strany je to taký politický kalkul, ochranka mu patrí a bude ju využívať, ale keď sa jej takto zriekne, tak mu to prinesie politické body,” zhodnotil pre televíziu Markíza politológ Pavol Strúhar. Upozorňuje, že politici začínajú s predvolebnou kampaňou. A urobia všetko pre to, aby pred voličmi vyzerali čo najlepšie. 


DOBRÚ NOC, MICHALOVCE  

"… zvládli sme to spolu so cťou. Do 600 ľudí … a úplne slobodná diskusia bez ochranky, tajných v hladisku a primitívnych urážok, tak ako bol aj cieľ. Boli ste skvelí, aj keď ste niektorí mali iné názory. Som rád, že sme istému zakomplexovanému ministerkovi dokázali, že aj bez toho, aby sme ľudí nazývali “podliakmi, z ktorých by sa starí otcovia dogrcali”, sa dá normálne s ľuďmi diskutovať," ohodnotil diskusiu v Michalovciach večer na sociálnej sieti Igor Matovič.

NAŽIVO Matovič je v Michalovciach!
Igor Matovič, predseda hnutia OĽaNO pozýval občanov do Michaloviec. Aktuálne s nimi diskutuje v miestnom kultúrnom stredisku, kde pred pár dňami na tom istom mieste došlo k ostrej slovnej potýčke medzi občanmi a ministrami Rastislavom Káčerom a... Čítať ďalej
13 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik