Známy herec ODCHÁDZA zo SLOVENSKA: Najprv vakcíny a teraz Ukrajina! Nedá sa tu žiť ODCHÁDZAM!
13 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Už je toho dosť! Herec a zabávač Peter Batthyany (55), ktorý roky hviezdil na televíznych obrazovkách v seriáloch Mafstory či Profesionáli, už dávno potrebuje výraznejšiu úlohu. Venoval sa natáčaniu videí a príležitostne si strihol nejaké malé úlohy v televízii či divadle. Takej slávy ako s postavami tety Márgit či Banána sa mu už dlho nedostalo a vedel, že po korone by trvalo roky, kým by sa postavil na nohy. Otvorene priznáva, že ako umelca ho pandémia zrazila na kolená. Keby nebolo kamarátov, neprežil by. Jedného rána mu pohár trpezlivosti pretiekol. Odovzdal svoj milovaný ranč, balí kufre a odchádza nastálo z rodnej krajiny.

Herec a bývalý majster Európy v electric boogie Peter Batthyany už nevidí iné východisko. Na Slovensko nezanevrel, ale podľa jeho slov sa v tejto krajine už nedá žiť. Politici podľa neho ľuďom nič neuľahčujú, skôr im nakladajú bremená. Koronakríza ho finančne zrazila na kolená a teraz sa snaží pozviechať: „Keby nebolo kamarátov, tak, otvorene poviem, neprežijem,“ povedal úprimne.

Zelenskyj dostal po nose, od Oscarov má stopku
Šéf ukrajinského ministerstva zahraničia Kuleba komentoval odmietnutie Zelenského prejavu zo strany organizátorov udeľovania ceny Oscar ako "pokrytectvo". Informácie priniesol web eadaily.com. Organizátorov americkej filmovej ceny "Oscar"... Čítať ďalej
12 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Peter tak urobil neľahké, ale rázne rozhodnutie a zo Slovenska odchádza. Chce sa usadiť v zahraničí a začať od úplného začiatku. K hereckému chlebíčku sa teraz neplánuje vrátiť. Rozhodol sa ísť za morom a rozhodol sa presadiť za našimi hranicami, konkrétne v Chorvátsku. „Keď príde vojna, príde na všetkých. To nie je otázka len Ukrajiny,“ zhodnotil sťahujúci sa zabávač.

Shutterstock, Dávid Grznár pre HD | Zdražovanie, Burzy ceny

Nezanevrel som na Slovensko, ale niečo tu nesedí

Počas korony zažíval ťažké časy, keď bol bez príjmu, nájsť si inú prácu sa však podľa neho ľahšie hovorí, ako robí: „Niekto povie čo robiť. Skúste lekárovi povedať, nech ide hádzať omietku, alebo architektovi, nech ide operovať, veď je voľné miesto. Teraz to vidím ako jeden chaos. Nie veľký, len trošku. Spoločnosť sa brutálne rozdeľuje. Najprv kvôli nejakým vakcínam, Ukrajina, a čo ešte príde? Kto bude kaomu oporou? Nezanevrel som na Slovensko, ale niečo tu nesedí,“ zhodnotil Peter Batthyany, ktorý odchádza žiť do Chorvátska.

„Neopustím to tu navždy, ale na starobu tam možno zostanem. Pri mori to bude lepšie aj pre moju dcéru a vnučku. Každý má obavy a strach. Keby k čomukoľvek došlo, tam je človek aspoň pri mori,“ zasiahol po čiernom humore. Ako sa tam bude žiť, necháva na osud. Páčilo by sa mu však podnikať: „Možno nejaké apartmány budem robiť,“ zhodnotil Peter, ktorý chce svoje peniaze točiť v zahraničí. Kde presne sa chce v Chorvátsku usadiť, však bližšie nekonkretizoval.

Minulý rok Batthyany odovzdal svoj ranč, ktorý pred rokmi kúpil ako zrúcaninu. Do nehnuteľnosti investoval nemálo peňazí a času, aby ju zrenovoval. Avšak finančné ťažkosti ho prinútili statok odovzdať a ísť za novými príležitosťami.

Zdroj: FB/Peter Batthyany | Peter Batthyany

„Prišiel sem covid v roku 2020 a nielen ja, ale väčšina ľudí na Slovensku začala mať vážne finančné problémy. Druhá vec je existovať v krajine, kde nemáte šancu nejako realizovať do takej miery, aby ste zabezpečili ten dom a zaistili si základné veci, tak poviem si, rok to vydržím. Ale keď príde ďalší rok a nepríde žiadna podpora, a to nielen u mňa, tak čo ďalej,“ pýta sa rečníckou otázkou herec. „Myslel som si, že len ja som divný, ale zistil som, že toto si asi zaslúžila celá krajina. Zachráň sa, kto môžeš. Ďakujem kamarátom, ktorí mi pomohli prežiť,“ dodal na záver herec.

Zdroj: Koalafeed s odvolaním na dran.sita

Mladú Čaputovú vynášajú do nebies, nad mamou protokolista zaplakal (GALÉRIA)
Holandský kráľovský pár absolvoval na Slovensku trojdňovú návštevu. V novej budove SND v stredu kráľovský pár zorganizoval koncert holandských umelcov a recepciu na počesť prezidentky SR. Protokolistka obdivovala oblečenie jej dcéry Emmy, no... Čítať ďalej
11 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik