Mladú Čaputovú vynášajú do nebies, nad mamou protokolista zaplakal (GALÉRIA)
11 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

Holandský kráľovský pár absolvoval na Slovensku trojdňovú návštevu. V novej budove SND v stredu kráľovský pár zorganizoval koncert holandských umelcov a recepciu na počesť prezidentky SR. Protokolistka obdivovala oblečenie jej dcéry Emmy, no prezidentka počas návštevy protokol predsa len porušila.

V Bratislavy navštívili niekoľko pamätných miest z nedávnej histórie, otvorili biznisfórum a jeden deň strávili aj na Spiši. Protokolistov na koncerte spojenom s recepciou zaujali mama s dcérou, no protokolistka skritizovala Holandskú kráľovnú Máximu. V minulosti už Emma Čaputová niekoľkokrát zažiarila.

Náročný program

Holandský pár mal tri dni doslova nabité aktivitami. Stretli sa s majiteľom baru Tepláreň, aby Slovákom pripomenuli, že na Slovensku je určitá menšina prenasledovaná. Takisto navštívili Slovenskú národnú galériu a v Bratislave sa nevyhli ani položeniu kvetov k pamätníku zavražděného novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, aby stihli otvoriť aj biznisfórum.

Neostali v Bratislave

Na sociálnej sieti sa pani prezidentka prezentuje ako vnímavá bytosť s citlivým vnímaním a nebolo tomu inak ani pri návšteve  holandského kráľa Viliama Alexandra a kráľovnej Máximy. Na Spiši ich vzala do kostola sv. Michala, kde stojí jedno z diel Majstra Pavla z Levoče, ale aj do Spišskej diecéznej charity, kde nechýbali ani fotky s handicapovanými deťmi.

Zas tie vlasy

Prezidentka si ani pri tejto návšteve nevzala ponaučenie od protokolistov. Tí jej už v minulosti vyčítali, že pri oficiálnych príležitostiach jej protokol káže mať vlasy vkusne upravené. Rozdiel v elegancii a elegancii bol viditeľný na fotkách, kde Čaputovej rozlietané vlny stoja vedľa majestátnej kráľovnej Máximy.

Holandský kráľovský pár u Zuzany Čaputovej
Návšteva holandského kráľovského páru, kráľa Viliama-Alexandra a kráľovnej Maximy, sa odohráva symbolicky na 30. výročie diplomatických vzťahov, ocenila prezidentka SR Zuzana Čaputová vo vyhlásení po spoločných utorkových rokovaniach. Vyzdvihla... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Oslnivá Emma

Na zmienenú recepciu zvolila Emma Čaputová výrazné červené šaty, za ktoré ju pochválila aj odborníčka na protokol, Mária Holubová, podľa ktorej by sa Slovenky nemali zdráhať obliekať sa do výrazných farieb.

"Outfit pani prezidentky je  veľmi noblesný. Dominuje striedmosť a minimalizmus, doplnený decentnou ozdobou,"zhodnotila odborníčka slovenskú prezidentku.

"Prekvapila ma kráľovná Máxima, ktorá si dala šaty v lady dĺžke. Sú to nádherné šaty z perfektného materiálu, vyzerala v nich veľmi mladistvo. Nerozumiem ale širokému koženému opasku, čo sa k šatám vôbec nehodilo. Keďže bol dress code Black Tie a išlo o večernú udalosť, mala mať dlhé šaty," skonštatovala na adresu holandskej kráľovnej.

Očarila...?

Ťažko povedať, či bolo očarenie Emmou skutočné, alebo k nemu prispelo vysoké postavenie Emminej mamy. V minulosti Emme niektorí predpovedali raketovú kariéru na módnych mólach, no odborníci sa zhodli, že Emma Čaputová viac, ako krásou, zaujala inakosťou.

„Vo svete by podľa môjho názoru neuspela. Pani prezidentku si veľmi považujem, je to najdôležitejší človek tohto štátu, ale nalejme si čistého vína. Organizátori, ktorí si jej dcéru pozývajú na prehliadky, nech sa netvária. Dobre vedia, že to je výborný marketingový ťah,“ myslí si modelingový expert Miro Šimonič, ktorý sa v módnom priemysle pohybuje už niekoľko desaťročí.

Emma Čaputová by vo svete ako modelka neuspela, TVRDO zhodnotil EXPERT
Verejnosť si zrejme spomenie na to ako poslanec a šéf Život Národná strany Tomáš Taraba vyjadril svoj názor na „krásu“ prezidentkinej dcéry Emmy, ktorá sa rozhodla kráčať cestou modelky. Odvtedy sa k danej téme vyjadrili viacerí „odborníci“, ktorí... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Tibor Malý

Facebook / Zuzana Čaputová
Facebook / Zuzana Čaputová
Facebook / Zuzana Čaputová
Facebook / Zuzana Čaputová
Emma Čaputová. Zdroj: FB / Petra Toth
Zuzana a Ema Čaputové
Zuzana a Ema Čaputové
Facebook (Zuzana Caputova) Intagram (@emma_caputova) / Fotokoláž (Redakcia HD)
Zuzana a Ema Čaputové

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni