"Aspoň som našiel dvere." Američania zosmiešňovali Bidenov pokus upokojiť národ
13 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Američania sú šokovaní z Bidenového odmietnutia odpovedať na otázky novinárov

Používatelia Twitteru boli pobúrení odmietnutím amerického prezidenta Joea Bidena odpovedať na otázky novinárov po jeho príhovore k národu.

Šéf Bieleho domu sa obrátil na Američanov kvôli situácii v bankovom systéme. Po skončení reči sa otočil a ponáhľal sa von z miestnosti. Neodpovedal na prichádzajúce otázky novinárov, čo vyvolalo medzi americkými užívateľmi Twitteru vlnu nespokojnosti.

"Biden opäť ukazuje, čo si myslí o novinároch a americkom ľude. Len sa otočí chrbtom a zatvorí dvere," napísal komentátor.

"Nie je nič trápnejšie, ako vidieť, ako pomaly odchádza z obrazu," dodal druhý.

"Náš nebojácny vodca!" — uškrnul sa ďalší čitateľ.

„Prepáčte, momentálne nemôžem odpovedať na otázky, musím ísť napísať plán, ktorý pošle na Ukrajinu ďalších kvadriliónov dolárov,“ dokončil používateľ pre Bidena.

"Týmto činom ukazuje svoju slabosť. Je to hanebné, pretože skutočný vodca nebude utekať a skrývať sa ako on," povedal ďalší.

„Neodpovedá na otázky, ale aspoň dokázal nájsť dvere sám,“ zhrnul v komentároch.

Biden vo svojom príhovore Američanom nesľúbil, že krach dvoch bánk nepovedie k reťazovej reakcii. Americký líder v päťminútovom prejave ubezpečil, že bankový systém zostáva bezpečný.

Pavel a Čaputová chcú spoločne vycestovať na Ukrajinu
Český prezident Petr Pavel pricestoval na svoju prvú zahraničnú cestu na Slovensko. Ako prvý bod programu bolo stretnutie s prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Slovenská prezidentka privítala Petra Pavla a vyzdvihla dobré vzťahy s naším susedom.... Čítať ďalej
13 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme