JAROSLAV NAĎ OSTRO KRITIZUJE redaktorov a komentátorov SME-čka A PUSTIL SA DO STRANY HLAS - SD
12 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Jaroslav Naď, poverený minister obrany, donedávna ešte verný strane OĽaNO, ktorú stihol vymeniť za stranu Demokrati sa na sociálnej sieti pustil do komentátorov a redaktorov denníka SME a ostro kritizuje aj Petra Pellegriniho a stranu HLAS - SD. Naď tvrdí, že skupina tvorcov verejnej mienky sa snaží o legitimizáciu Petra Pellegriniho, čo je podľa neho pre Slovensko veľmi nebezpečné!

"V čom sa Samo Marec a ostatní podsúvači Hlas-u do vlády bytostne mýlia," je príspevok, ktorý zverejnil poverený minister obrany na sociálnej sieti.

Podľa Naďa existuje zúfalá snaha skupiny “tvorcov verejnej mienky” o legitimizáciu prvorodeného syna Roberta Fica s menom Peter Pellegrini, čo je úsmevné a ako príklad uvádza, keď (novinárka?) Kepplová zo SME považuje (prepáčte ale naozaj je to jej citácia) “Hlas vo vláde za nádej demokratov v SR”.

"Vlastne nie, táto koordinovaná legitimizácia zla už je naozaj pre Slovensko nebezpečná," myslí si Jaroslav Naď.

Naď zdôrazňuje, že títo médiálni podporovatelia jedného zo spolutvorcov mafiánskeho štátu na Slovensku by si mali podľa neho uvedomiť nasledovné:

Ďalej preberáme v plnom znení:

Boj s korupciou a Hlas

- viacerí predstavitelia strany Hlas sú podozriví zo závažnej korupčnej činnosti.

- niektorí sú “len” súčasťou oficiálnych výpovedí svedkov, že napríklad preberali 150 tisíc eur v krabici od luxusného šampanského (však pán Pellegrini)

- iní sú už obvinení za podplácanie (však pán Žiga)

- alebo sú už za takúto činnosť pred súdom ich rodinní príslušníci (však pán Žiga)

- no a ďalší zatiaľ nie sú, ale príbehy ako napríklad o korupcii v zdravotníctve sú už naozaj virálne (však pán Raši)

- a čo takto financovanie Hlasu? Už sa netreba pýtať? Kde je ten “transparentný účet” strany? Odkiaľ majú Štiavničania desiatky tisíc eur na podporu Hlasu? A čo tak majetok samotného pána predsedu? Megaluxusný byt na štýl Fica, luxusné autá, hodinky, výlety, atď atď atď.

- sorry, zoznam zďaleka nie je úplný

Zneužívanie moci a Hlas

- zneužívanie Vojenského spravodajstva na politický boj proti mne či Romanovi Mikulcovi bolo to najmenej, za čo bola vláda Pellegriniho zodpovedná

- zvolanie Bezpečnostnej rady o Naďovi ako “bezpečnostnom riziku” pre štát bola len trápno-úsmevnou groteskou (však pán Pellegrini)

- zneužívanie Finančnej správy na útoky na Kisku či Matoviča však už sú poriadny odpad s trestno-právnym vyjadrením (však pán Tomáš)

- no a Bodorova mafia v polícii, tak to už bola top žumpa (však pán Pellegrini a pani Saková)

- tu skončím, lebo zoznam by bol tak na hodinku čítania, všakže…

Žumpa tu tečie prúdom a oni sa tvária ako fialky
Božena Němcová je ako spisovateľka asi najznámejšia svojou knihou Babička. Dúfajme, že až tam sa s pani prezidentkou nedostaneme. A tak je skôr na porovnanie priliehavejšie iné autorkino dielo - V zámku a v podzámčí. Pani Božena Němcová v tejto... Čítať ďalej
12 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Zahraničná a bezpečnostná politika

- kľananie sa Putinovi (nielen Danka!) zo strany Pellegriniho, keď ten v tom období pomocou tajných služieb realizoval jeden atentát za druhým po celom svete (vrátane ČR) je už (žiaľ) zjavne zabudnutá minulosť

- nevyhostenie ruských agentov z ambasády v Bratislave, keď to robili snáď všetky demokratické krajiny v EU či v NATO a Pellegrini mal o tejto nejakej činnosti určite aj dôkazy, už by sme ale zabúdať nemuseli…

- teatrálne proruské a protiamerické špinavosti, ktoré Hlas vypúšťal počas podpisu obrannej dohody s USA len minulý rok, to by sme už mohli pamätať, či?

- a čo tak protiamerické a proruské postoje tesne pred začiatkom ruskej agresie proti Ukrajine? Ja aj Ivan Korčok sme boli ”vojnoví štváči, ktorí si vymýšľajú, že by Rusi zaútočili na Ukrajinu! To by oni NIKDY neurobili!!!” (Však páni Pellegrini a Kmec?)

- no a teraz sú proti vojenskej pomoci Ukrajine. Skúsme spoločne hádanku: Koľko výhovoriek si ešte nájde Pellegrini, aby nemusel pomôcť Ukrajine zachraňovať ich životy MiGmi zo Slovenska, proti ruským raketám zabíjajúcim nevinných ľudí?

- a skúsme ešte jednu hádanku: Čo si myslite, čo sľúbil Pellegrini na 10-minútovom prijatí u nemeckého kancelára Scholza (mimo úrad), ktoré si vybavoval celé mesiace? Nuž to, že bude aj vojensky pomáhať Ukrajine. No a čo myslíte, že sľubuje Rusom na stretnutiach s nimi? Nuž to, že nebude vojensky pomáhať Ukrajine! Tomu sa hovorí hodnotová politika Pellegriniho v praxi!

Eduard HEGER DEKLARUJE: MÁM ČISTÉ SVEDOMIE
Dočasne poverený premiér Eduard Heger žiadnym spôsobom z pozície predsedu vlády nikdy nezasahoval, nezasahuje a ani nebude zasahovať do vyšetrovania polície a prokuratúry. Vyhlásil to v reakcii na nedeľňajšiu tlačovú konferenciu strany... Čítať ďalej
12 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Čo teda garantuje podľa Naďa, Peter Pellegrini? 

- logicky to, čo mu je blízke, teda návrat korupcie a mafie do OČTK

- zastavenie vyšetrovaní svojich kamošov z mokrej štvrte

- vládu s Ficom, ktorý naňho vie také veci, aké vie len človek na človeka a platí to aj navzájom a jediná možnosť je byť spolu vo vláde a držať (hubu) a basu

- dám ruku do ohňa že bez problémov zoberú aj extrémistov, ak to bude treba a oligarchovia s ruskou ambasádou nakážu

- no a tiež chaos v zahraničnopolitickom smerovaní a hry na všetky strany ako magnetom pomýlený kompas

Čo potrebujeme podľa Naďa urobiť?

- jednoznačne zostaviť slušnú, demokratickú, nekorupčnú vládu

- vládu s jasným prozápadným smerovaním, ktoré je jedinou možnou rozumnou alternatívou pre Slovensko

- získať hlasy pre demokratickú alternatívu a nie hádzať flintu do žita, že “iná vláda ako tá s Hlasom nie je možná”.

- cieľom je presvedčiť ľudí, že máme na viac.

Redaktori a komentátori SME, sa podľa Naďa mýlia

"Nie, Samo Marec (a spol), mýliš sa. Hlas nie je alternatíva pre demokratov na Slovensku. Je pol roka do volieb a stále je veľa času vytvoriť reálnu slušnú a demokratickú alternatívu. Ale keď teda silou-mocou pretláčate v mediálnom prostredí vysnívanú (česť tým jedincom s nadhľadom) vládu Hlasu a PS, zabudnite na to. Je to naivná predstava. Oligarchovia, ktorí majú v rukách Hlas, už o tom majú jasnú predstavu… A vy im slúžite iba na toľko potrebnú legitimitu zla v médiách," odkazuje Naď, SME-čkárom.

"Áno, preto my, tí, ktorí máme nepoškodenú pamäť, protikorupčnú DNA a jasné zahraničnopolitické a hodnotové nastavenie, my Demokrati vo vláde s Pellegriniho Hlasom temna, určite NEBUDEME!" Deklaruje Naď.

"Jednoducho, buď nám dajú voliči dosť hlasov, aby sme vytvorili slušnú alternatívu bez Fica, Pellegriniho a extrémistov alebo vo vláde nebudeme. Špiniť ruky si ale s tým, čo som popísal vyššie, určite nebudeme. Slovensko má na viac ako na oligarchisticko-mafiánsku družinu SmeroHlasu," dodal v závere Naď.

Volebná kampaň Demokratov sa začala! Každý kto je kvôli niečomu proti a je za niekoho iného, bude zlý,zlý,zlý. (Pozn.redakcie). 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik