Eduard HEGER DEKLARUJE: MÁM ČISTÉ SVEDOMIE
12 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Dočasne poverený premiér Eduard Heger žiadnym spôsobom z pozície predsedu vlády nikdy nezasahoval, nezasahuje a ani nebude zasahovať do vyšetrovania polície a prokuratúry. Vyhlásil to v reakcii na nedeľňajšiu tlačovú konferenciu strany Smer-SD.

TASR vyjadrenie poskytol tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

"Mám dôveru v orgány spravodlivosti a mám čisté svedomie," povedal Heger. Doplnil, že nikdy nebude svojimi vyjadreniami zasahovať do práce nezávislých orgánov činných v trestnom konaní a ich vyšetrovania. Podľa vlastných slov nemá dôvod niečo skrývať a nemusí mať strach pred spravodlivosťou, "na rozdiel od účastníkov tlačovej besedy Smeru-SD".

V tejto súvislosti poznamenal, že ide len o ďalšie klamstvá, ktoré pravidelne šíri Fico a jeho spoluobvinení straníci. "Len zbabelo schováva strach o vlastnú slobodu za údajný a najmä ním vymyslený politický hon na opozíciu," doplnil Heger.

Poukázal, že existujú "mnohé dôkazy", že práve za vlád Fica bola polícia, prokuratúra a súdy zneužívané. "O prepojení mafie na najvyššie poschodia svedčí mnoho ľudí priamo z okolia Roberta Fica," priblížil.

V nedeľnej diskusnej relácii na TA3 sa v dueli stretli Robert Fico (Smer-SSD) a Eduard Heger (Demokrati). Následne po tom na tlačovej besede strany Smer prišli Robert Fico a Tibor Gašpar s ďalšími nahrávkami, ktorými usvedčili Eduarda Hegera z klamstva.

Viac:

Fico a Gašpar zverejnili nahrávky, ktorými usvedčili Eduarda Hegera z klamstva
V nedeľnej diskusnej relácii na TA3 sa v dueli stretli Robert Fico (Smer-SSD) a Eduard Heger (Demokrati). Následne po tom na tlačovej besede strany Smer prišli Robert Fico a Tibor Gašpar s ďalšími nahrávkami, ktorými usvedčili Eduarda Hegera z... Čítať ďalej
12 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik