Silný vietor komplikuje dopravu: TOTO ste ešte nevideli! (VIDEO)
11 | 03 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Silný vietor komplikuje dopravu na niektorých miestach Slovenska vrátane Bratislavy. Informuje o tom Zelená vlna RTVS a dopravný servis Stella centrum.

Na starej ceste za výjazdom z bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica odtrhol vietor veľký bilbord. Zasahuje tam do pravého jazdného pruhu. Stella centrum upozorňuje, že bilbord môže zasiahnuť vozidlá.

V Bratislave na Lamačskej ceste pri železničnej stanici spadlo na cestu elektrické vedenie. Vodiči sa tam podľa Zelenej vlny zdržia v oboch smeroch.

Padajúce stromy sú v úsekoch Lovinobaňa - Cinobaňa, Makov - Bumbálka a Nováky - Horné Vestenice. Nárazový vietor sa vyskytuje v lokalitách Zemianska Olča, Šrobárová, Komárno, Hurbanovo, Senec, Holíč, Bánovce nad Bebravou, Bytča, Budatín, Žilina a Rajec.

Na rýchlostnej ceste R1 za Hronskou Breznicou v smere do Žiaru nad Hronom spadol strom na cestu. "Je to približne na 134. kilometri," doplnila Zelená vlna. Spadnutý strom na ceste je aj v stúpaní na Bielu Horu z Trstína.

Zelená vlna tiež informovala, že v hlavnom meste na výjazde z Einsteinovej ulice na Viedenskú cestu smerom k Inchebe je kolóna. Vodiči si tam počkajú viac ako 30 minút. Dobrzďujú už na zjazde z Prístavného mosta. Upchatý je aj zjazd z Mosta SNP na Einsteinovu ulicu.

Pre silný vietor nepremáva ani Kompa Vojka na Dunaji.

AKTUÁLNE

Na diaľnici D2 medzi hraničným priechodom Čunovo - Rajka a Bratislavou je premávka v oboch smeroch opäť obnovená, informovali bratislavskí policajti.

Záchranári zatiaľ ošetrili v Bratislave dvoch ľudí, ktorým úrazy spôsobil silný vietor. TASR o tom informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová.

"Na Betliarskej ulici staršiu ženu zhodil silný vietor. Utrpela zlomeninu stehnovej kosti a vyslaní záchranári ju previezli do nemocnice," priblížila Krčová.

Pokračuje, že k druhému prípadu došlo pred nákupným centrom na Vajnorskej ulici ešte ráno, kde silný poryv vetra zvalil na zem staršieho muža. Utrpel povrchové poranenia. Posádka ho podľa hovorkyne taktiež previezla do nemocnice.

SUJA o MiG-och: Ešte nerozhodli, no príprava na odlet je v PLNOM PRÚDE! (VIDEO)
Poslanec Národnej rady SR a podpredseda hnutia Republika Miroslav Suja publikoval na svojom facebooku video, v ktorom sa vyjadruje k informáciám v súvislosti s MiG-mi, ktoré majú byť poslané na Ukrajinu. Odstránená atrakcia na Sliači Poslanec sa... Čítať ďalej
11 | 03 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik