Emma Čaputová by vo svete ako modelka neuspela, TVRDO zhodnotil EXPERT
02 | 09 | 2022 I Tibor Malý

Verejnosť si zrejme spomenie na to ako poslanec a šéf Život Národná strany Tomáš Taraba vyjadril svoj názor na „krásu“ prezidentkinej dcéry Emmy, ktorá sa rozhodla kráčať cestou modelky. Odvtedy sa k danej téme vyjadrili viacerí „odborníci“, ktorí rozvírili diskusiu o nej ešte viac. Teraz však priniesol portál plus7dni.pluska.sk názor skutočného odborníka, ktorý sa ale Emme a jej mame určite páčiť nebude.   

Prváčikovia sa v škole zo šlabikára učia čítať že „Emma má mamu a Mama má Emmu“. A aká je realita? Skutočne Emma má mamu, a to dokonca prezidentku, a mama má Emmu, nádejnú modelku, ktorej pomáha zrejme najmä to, aký post zastáva jej mama. Ľudia si síce na Emmu a jej úspešnú kariéru modelky urobili názor sami, ona a ani jej mama, pani prezidentka sa neprajníkmi znechutiť nedali. Ba práve naopak. Čo sa však stane teraz, keď na Emmu, ako „zaujímavú a zvláštnu“ modelku, vyslovil svoj názor skúsený odborník? Lebo Miro Šimoč, modelinový agent, takým naozaj je.

Prezidentkina dcéra je len výborný marketingový ťah

Miro Šimonič zastupuje viaceré svetové topmodelky a pod jeho krídla patria napríklad Adriana Sklenaříková či Pavlína Pořízková, ale aj synovia Alaina Delona alebo vnučka Charlieho Chaplina Kieru. Navyše, aj on sám robil modela, a to ešte za čias komunizmu. Ako jeden z prvých slovenských modelov sa dokonca dostal aj do mekky módy – Paríža. A francúzska metropola mu napokon otvorila dvere do sveta šoubiznisu. Zaujímavý je preto jeho názor na prezidentkinu dcéru Emmu, ktorá vraj vo svete modelingu zaujala najmä svojou inakosťou. „Inakosti sú momentálne veľmi, veľmi výstredné. Všetko, čo je iné, je naozaj in,“ skonštatoval Šimonič, podľa ktorého prezidentkina dcéra na Slovensku prerazila preto, lebo v Hainburgu už nikoho nezaujíma, že je prezidentkina dcéra.

Zarobí na masívnom znamienku: Dcére Čaputovej pomôže v modelingovom svete aj jej priezvisko
30 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

„Vo svete by podľa môjho názoru neu­spela. Pani prezidentku si veľmi považujem, je to najdôležitejší človek tohto štátu, ale nalejme si čistého vína. Organizátori, ktorí si jej dcéru pozývajú na prehliadky, nech sa netvária. Dobre vedia, že to je výborný marketingový ťah,“ dodal tvrdo náš modelingový guru Miro Šimonič, ktorý ešte doplnil, že žiadny ideál krásy neexistuje a ani nikdy nebol. „Názor ľudí na krásu je veľmi subjektívny, lebo každému sa páči niečo iné. Keď sa ale obzrieme späť, všetky supermodelky mali ženské krivky. Potom prišli vychrtnuté modelky, lebo televízna kamera pridáva päť kilogramov, a to je optický klam. Predáva sa ilúzia,“ uviedol stroho na to, ako to v tom modelingovom šoubiznise vlastne funguje.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik