Vytvárala dojem...? Za TOTO bola odvolaná Názlerová (GALÉRIA)
10 | 03 | 2023 I Eka Balašková

Renáta Názlerová dva roky viedla Domov sociálnych služieb v Pezinku. Ten bol ako prvý najviac zasiahnutý pandémiou Covid 19. Na januárovom zasadnutí poslancov Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) však bola na podnet predsedu BSK Juraja Drobu odvolaná.

Názlerová vysvetľuje, že to nebolo jej rozhodnutie, no za ňu hovorí jej práca a nezaujíma ju, kto, čo hovorí. BSK vysvetľuje, prečo k odvolaniu Názlerovej z postu riaditeľky prišlo. Medzi iným jej BSK vyčíta simuláciu ochorenia, pričom Názlerová pred Vianocami skončila v rukách RZP. V DSS Pod Karpatmi momentálne prebieha audit, no Názlerová sa neprestáva zaujímať o problematiku seniorov.

Renáta Názlerová / Facebook (Renáta Názlerová - officiálna stránka)
Facebook / Oficiálna stránka DSS Pod Karpatmi
Takto ju poznajú aj diváci Súdnej siene, ktorá sa vysielala niekoľko rokov
Takto ju poznajú aj diváci Súdnej siene, ktorá sa vysielala niekoľko rokov
Facebook / Renáta Názlerová
Dáma, ktorá napísala niekoľko kníh
Dáma, ktorá napísala niekoľko kníh
Facebook / Renáta Názlerová
PhDr. Renáta Názlerová riadila DSS Pod Karpatmi dva roky
PhDr. Renáta Názlerová riadila DSS Pod Karpatmi dva roky
Facebook / Renáta Názlerová
Takto ju poznajú aj diváci Súdnej siene, ktorá sa vysielala niekoľko rokov
Dáma, ktorá napísala niekoľko kníh
PhDr. Renáta Názlerová riadila DSS Pod Karpatmi dva roky
Nespokojní s jej prácou

„Nebolo to moje rozhodnutie. Bolo to rozhodnutie Bratislavského samosprávneho kraja, pána župana a ešte neviem, koho všetkého. Podľa toho, ako sa vyjadrili, boli vysoko nespokojní s mojou prácou,“ hovorí Názlerová na margo svojho nedávneho odvolania z postu riaditeľky DSS Pod Karpatmi v Pezinku.

S touto minulosťou na akademickú pôdu? TO FAKT? (GALÉRIA)
Instaqueen Zuzana Plačková najnovšie mieni rozšíriť portfólio svojich aktivít o prednášky na vysokej škole. Na súkromnej University College Prague (UCP) by mala prednášať o marketingu a obchode, pričom jej prednášky nebudú povinné. Študenti viac,... Čítať ďalej
08 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Ako to vidí ona

„Treba sa opýtať zamestnancov a klientov, treba si pozrieť stránku tohto zariadenia. Ja viem, čo som tam so svojimi kolegami urobila a ako som sa o tých klientov starala. Je mi úplne jedno, čo rozprávajú oni, ja viem, aká je pravda,“radí Názlerová tomu, kto potrebuje odpoveď na otázku, ako vidí svoje pôsobenie na poste riaditeľky ona sama.

Prečo bola odvolaná

Bratislavský samosprávny kraj Názlerovej vyčíta, že sa počas pracovného času venovala súkromným aktivitám a o svojej práci vytvárala akúsi virtuálnu realitu. Riaditeľ odboru komunikácie a propagácie BSK Michal Feik tiež tlmočil názor, že Názlerovej vyjadrenia poškodzovali dobré meno BSK. Názlerovú podľa neho odvolali kvôli početným sťažnostiam klientov, ich rodinných príslušníkov, ale aj zamestnancov DSS.

Podľa Feika dokonca simulovala chorobu, aby sa mohla venovať súkromným aktivitám.

Toto simulovala?

Tesne pred Vianocami Názlerovej manžel kvôli kolapsu musel volať záchranku, ktorá ju vzala do Ružinovskej nemocnice, kde dostala niekoľko infúzií. Mohlo za to určite aj jej vysoké pracovné nasadenie, ale problémy s dýchacími cestami má už vraj dlhodobo – v lete sa na jej sociálnej sieti objavovali fotky od mora, kde si nie len užívala dovolenku, ale aj dávala do poriadku dýchacie cesty.

Renáta Názlerová: O toto sa postaral župan Droba (GALÉRIA)
Keď sa pred troma rokmi v apríli v Domove sociálnych služieb v Pezinku objavil Covid, miesto jeho riaditeľky koncom roka prijala Renáta Názlerová. Hoci sa zariadeniu pod jej vedením darí, Názlerová aj tak v jeho vedení končí. Renátu Názlerovú... Čítať ďalej
19 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Nevhodné mediálne aktivity

„Dokonca na sociálnych médiách vytvárala dojem, že BSK nedá klientom ani najesť a napiť. Pod rúškom neschopnosti župy a jej pozície ,záchrancu‘ organizovala napríklad verejnú zbierku na ovocie klientom,“doplnil Feik.

Audit Pod Karpatmi

Feik tiež podotkol, že s nástupom nového vedenia BSK nechal urobiť v DSS Pod Karpatmi audit, ktorý ukáže, v akom stave sa zariadenie skutočne nachádza. Audit prebieha aj vzhľadom na ďalšie podozrenia, ktoré má BSK v súvislosti s Názlerovej prácou.

Kritizovať systém neprestáva

Názlerová sa už v minulosti niekoľkokrát verejne postavila na obranu senirov a zdravotne znevýhodnených občanov, čo boli aj klienti v DSS, ktorý viedla. Najnovšie tak urobila na sociálnej sieti, kde kompetentným vyčítala ich prístup voči tejto skupine

&set=a.112545840864309&type=3

Výroky, ktoré sa ich autorom prisudzujú neprávom (FOTO)
Ako v minulosti, tak aj dnes sa ľudia radi odvolávali na citáty známych filozofov, politikov, či spisovateľov. Niektoré však dotyční nikdy nepovedali, no bolo „pohodlné“ použiť ich – práve v mene ovládania más. Medzi také patrí napríklad výrok... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik