BLAHA: RTVS si od divákov zaslúži jediné - TVRDÝ BOJKOT
08 | 03 | 2023 I Ladislav Kováčik

Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha aktuálne na svojom telegrame kritizoval jednostrannosť diskusných relácií RTVS. V úvode príspevku ironicky konštatoval, že je veľmi rád, že "riaditeľ RTVS splnil svoj verejný prísľub, že zabezpečí vyváženosť politických diskusií."

Tódová s Jančkárovou si zahejtovali

To, že to myslel ironicky, je zrejmé z pokračovania príspevku. "Práve som zapol Havrana na Dvojke a vidím tam Káčera, Demeša a Kňažka. Úplne že pestrofarebné spektrum názorov. Jeden bude vrieskať, že každý, kto nemiluje Ameriku, je dobytok, druhý bude kričať, že Rusko je číre zlo a tretí im bude hystericky "oponovať", že Amerika je dokonalá a Rusko treba priam rasisticky nenávidieť. A do toho si bude ďalší rusofób Havran pokladať prstík na pery a pateticky predstierať, že má mozog. Perfektné. Vyváženosť dotiahnutá do posledného puntíku. Machajovi srdečne gratulujeme," píše politik Smeru-SD.

Blaha ďalej poukázal na to, že jednostranné zloženie hostí nie je zďaleka len výsadou relácie Michala Havrana. "V piatok sa na RTVS stretli Tódová s Jančkárovou, aby si bez oponentúry zahejtovali na všetkých, čo majú iný názor. A keď som ich slušne požiadal, aby do relácie pustili aj oponenta, tak spakruky odmietli. Lebo verejnoprávnosť. Lebo vyváženosť," píše Blaha.

Máme sa pozerať na Káčera?

"Havran to isté. Kedysi sa hral na ľavičiara, dnes je strčený v zadku všetkým americkým poskokom a najtvrdším pravičiarom. Z toho sa naozaj zdvíha žalúdok," znechutene konštatuje Blaha. "Toto je RTVS. A keď chcete ponúknuť iný názor, tak vás na hulváta cenzurujú. Ešte by ste náhodou narušili ich trápnu jednostrannú propagandu. A keď na to normálne upozorníte, tak z vás urobia satana a týždeň vás lynčujú. Smiešne. Má ešte niekto nervy na to, aby tieto ich jednofarebné hlúposti pozeral?", pýta sa populárny politik Smeru.

"To fakt máme pozerať na Káčera, ktorý vrieska po Slovákoch, že sa mu z nich chce "grcať"? A sťažuje sa na "nízky" 6-tisícový ministerský plat, veď v Globsecu zarábal lepšie? To ako vážne?", pýta sa ďalej Blaha. "Prepáčte, ale nie. RTVS si od divákov zaslúži jediné - tvrdý bojkot," konštatuje rázne Blaha.

"Ak chcete počuť iný názor, zapnite si zajtra o 10.00 Infovojnu. Budem hosťom relácie Dopoludnie s Adrianom.
Budeme hovoriť niečo, čo vo verejnoprávnych ani korporátnych médiách nemáte možnosť počuť - pravdu," 
uzatvára Blaha svoj príspevok.

Blaha: Pani prezidentka KONAJTE! Heger, Káčer aj Naď musia Z HRUŠKY DOLE (GALÉRIA)
My sa na rozdiel od Káčera ĽUDÍ BÁŤ NEMUSÍME! Včera večer v Pezinku sme spustili naše dvojtýždňové oslavy MDŽ - prišlo približne 500 žien a nálada bola fantastická, ďakujeme za to. To viete - my medzi bežných ľudí na rozdiel od Káčera a Naďa môžeme... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik