VIDEO KDH o Demokratoch: NEVIDÍME DÔVOD ZAPÁJAŤ SA DO OĽANO 2!
07 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Mimoparlamentné KDH považuje nový politický projekt dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera Demokrati za OĽANO 2. Nevidí dôvod sa do subjektu zapájať.

"Eduard Heger pred časom dostal od KDH ponuku miesta na našej kandidátke, lebo sme si mysleli, že patrí do nášho konzervatívneho hodnotového sveta. Ukázalo sa, že nie. Poučení z minulosti konštatujeme, že mačkopsy nefungujú. Potvrdilo to OĽANO a nevidíme dôvod zapájať sa do OĽANO 2," skonštatoval v stanovisku KDH jeho predseda Milan Majerský.

"Po dvoch vládach Smeru a jednej vláde OĽANO si ľudia zaslúžia, aby sa mali lepšie," doplnil.

Heger na utorkovej tlačovej konferencii povedal, že naďalej prebiehajú rokovania s inými subjektami vrátane KDH. Hnutie ide do volieb samostatne, Hegerovi ponúkalo druhé miesto na kandidátke.

Matematik Kollár o Hegerových Demokratoch: Takto si predstavujú tú zmenu? Samé ŽVÁSTY!
Dočasne poverený premiér Eduard Heger v utorok oznámil vznik novej strany Demokrati. Program strany má byť postavený na piatich pilieroch. Mám pocit, že toto všetko som už videl a najmä počul, reagoval na Hegerove vyhlásenia matematik Richard... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik