V Košiciach horel autobus
07 | 03 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Na zastávke Mier v Košiciach horel autobus MHD. K zraneniam nedošlo.

Na zastávke Mier došlo v utorok dopoludnia k požiaru autobusu košickej mestskej hromadnej dopravy (MHD). Udalosť sa zaobišla bez zranení. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Dopravného podniku mesta Košice (DPMK) Vladimíra Bujňáková s tým, že škoda bola predbežne vyčíslená na 8000 eur.

"Zahorelo pravdepodobne v motorovej časti vozidla č. 4728 na linke 71," spresnila. V autobuse MHD bolo v tom čase približne 30 cestujúcich.

Presná príčina vzniku požiaru podľa jej slov ešte nie je známa, na miesto boli privolaní hasiči. "Za dotknutý spoj bolo poslané zálohové vozidlo, k meškaniu nedošlo," dodala Bujňáková, podľa ktorej si požiar nevyžiadal odklon ani uzavretie cestnej komunikácie.

Blaha: Pani prezidentka KONAJTE! Heger, Káčer aj Naď musia Z HRUŠKY DOLE (GALÉRIA)
My sa na rozdiel od Káčera ĽUDÍ BÁŤ NEMUSÍME! Včera večer v Pezinku sme spustili naše dvojtýždňové oslavy MDŽ - prišlo približne 500 žien a nálada bola fantastická, ďakujeme za to. To viete - my medzi bežných ľudí na rozdiel od Káčera a Naďa môžeme... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik