Matovič je zas v kondícii - "povalač, mafián, pasáci, podvodník"
06 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Má zas panický atak. Ataky paniky patria do skupiny úzkostných porúch. Sú pre ne typické opakované záchvaty silnej úzkosti a obavy, že sa prihodí niečo zlé. Ale, dajme najskôr priestor Gáborovi Grendelovi, podpredsedovi NR SR za OĽaNO. Ten má zas pondelok naozaj veselý.

Na sociálnej sieti v statuse Grendel píše, čo ho dnes "pobavilo": "Vraj Pellegrini bol lepší premiér, ako Heger."

A oľaňák pridáva túto básničku: 

"Keby to povedal Miroslav Výboh, pochopím.
Keby to povedal Ľudovít Makó, pochopím.
Keby to povedal Dušan Kováčik, pochopím.
Keby to povedal Milan Lučanský, pochopím. 
Keby to povedal František Imrecze, pochopím.
Keby to povedal Kajetán Kičura, pochopím."

Problém s chápaním u Grendela

"Keby to povedali Kočnerove skorumpované “opičky” na súdoch, na prokuratúre a v polícii, ktoré veselo fungovali až do volieb 2020, pochopím. Ale keď to povie Richard Sulík, tak sa na tom v lepšom prípade zasmejem." Nuž, veselý pondelok!

A teraz vášnivý Igor

Podarilo sa mu v jednom statuse takmer nemožné - čo veta, to nadávka, osočovanie, urážky a ohováranie. Ale zas, zvyk je zvyk a čo od neho ešte čakať? Veď - posúďte citát:

"Charakter nezaprieš … keď som svojho času jediný v politike hovoril, že Procházkovi nie je hodno veriť, málo ľudí mi verilo … až nakoniec pochopili skoro všetci.

Keď som pred voľbami 2016 jediný hovoril, že Bugár demokratické Slovensko zradí, málo ľudí mi verilo … až nakoniec svojich voličov predal bez váhania Ficovi.

Keď som hneď po vymenovaní Lengvarského tvrdil, že ide o človeka nízkeho charakteru, ktorý tam nepatrí, málo ľudí mi verilo, lebo ho zbožňovali médiá a Čaputová … dnes už vieme, že to bol človek, ktorý nemal problém v posledný deň vo funkcii za potlesku Cigánikovej nadeliť 130 miliónov eur dvom finančným skupinám a celý čas blokovať výstavbu Rászoch, čo vyhovovalo zas len Pente.

Matovič slávnostne odhaľuje aj ďaľšieho

"Dnes sa definitívne odkryl ďalší bezcharakter. Sulík dnes po tom, ako mu Edo tri roky držal chrbát a kryl všetky jeho prúsery, sa nechal počuť, že Pellegrini bol lepší premiér ako Heger. Pre mňa to prekvapenie nie je, mal som profi Povalača vlád možnosť zažiť veľmi zblízka a celý čas to boli len kroky v prospech oligarchov či pasákov Pellegriniho."

A aby sa nezabudlo, modlitba k Jánovi a Martine na záver

"Ak by sa SaS dostala do parlamentu, bez najmenších problémov pôjdu so svojimi - s mafiou, ktorá za 12 rokov Slovensko okradla o 30 miliard eur a nakoniec zabila Jána a Martinu. Lebo tak si to prajú ľudia, ktorým Sulík od začiatku slúži." Píše Igor matovič na sociálnej sieti. jeden z prvých "lajkov" dostal od Šipoša. "Tak je to správne, súdruhovia, tak to má byť!" (posledný citát z Čiernych barónov.)

Inak - panický atak zvyčajne prejde za 5 až 10 minút, ale môže trvať aj hodiny. A v špecifických prípadoch až do predčasných volieb.

SNS aj naďalej rokuje o opozičnom bloku s mimoparlamentnými stranami
Mimoparlamentná SNS pokračuje v rokovaniach s ďalšími stranami o vytvorení opozičného bloku v súvislosti s parlamentnými voľbami. Ďalšie stretnutie má byť v apríli. Šéf SNS Andrej Danko by mal záujem o opozičný blok so Smerom-SD a mimoparlamentným... Čítať ďalej
06 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme