VIDEO: Poliačik to v TA3 myslel smrteľne vážne! VEZME ZBRAŇ A...
25 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Poliačik to myslí smrteľne vážne! Vezme zbraň do rúk a vysporiada sa s tými, čo nebudú chcieť strieľať Rusov. Bývalý liberálny poslanec a zástupca riaditeľky organizácie GLOBSEC, Ukrajina Martin Poliačik bol v diskusnej relácii na TA3, kde hovorili o vojne na Ukrajine či prípadnej mobilizácii.

Ohrozuje nás občanov dosluhujúca vláda tým, že chce dať naše stíhačky Ukrajine? Nebudeme potom v hľadáčiku Vladimíra Putina? Kto nás straší a máme sa naozaj báť vojny? Takto zneli otázky v piatkovej debate TA3 Pozrime sa na to s témou Vojna na Ukrajine. Máme sa báť aj my?

Diskutujúcimi boli Ukrajinka žijúca na Slovensku Oleksandra Hordon, zástupca riaditeľky organizácie GLOBSEC, Ukrajina Martin Poliačik, člen Výboru NR SR pre ľudské práva a národ. menšiny Ondrej Dostál, spisovateľ Jozef Banáš, vysokoškolský učiteľ, politický komentátor Eduard Chmelár a predseda strany SNS a bývalý predseda NR SR Andrej Danko.

Takmer okamžite po začiatku relácie nastalo niečo, čo dlhoročný moderátor Karol Farkašovský nazval na sociálnej sieti harmatanec.

SMER: RTVS sa stala symbolom TOTALITNEJ CENZÚRY! Veď karta sa obráti (VIDEO)
V sobotu 25. februára predpoludním sa pred budovou RTVS na Mýtnej uskutočnila tlačová beseda strany Smer na tému „Cenzúra verejnoprávnej RTVS naberá ozrutné rozmery“. Reaguje tým na fakt, že Ľuboš Blaha (Smer-SD) nebol v piatok vpustený do budovy... Čítať ďalej
25 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

No najviac zo všetkých asi prekvapil Martin Poliačik. Chce totiž zobrať zbraň do rúk a vysporiadať sa s tými, čo nebudú chcieť strieľať Rusov. Vyjadril sa aj k tým, ktorí by nechceli bojovať proti Rusom. Vyjadril sa jasne, že by okamžite v prípade ruského útoku na Slovensku bránil našu krajinu so zbraňou v ruke. Vysporiadal by sa po svojom aj s tými, čo by Rusov vítali.

Poliačik hovoril aj o tom, že podľa neho už sme vo vojne. Vo svojich statusoch označuje Rusko ako „fašistické“ a Putin je pre neho vrah „Táto vojna totiž začala 20. februára 2014 nezákonným obsadením Krymu. Je to veľmi symbolické, že Joe Biden prišiel do hlavného mesta Ukrajiny presne 9 rokov neskôr."

"Tento dátum nám pripomína, že sme ako slobodný svet roky zlyhávali. Ústupkami a snahou o zmierlivé riešenia sme dopustili, že vrah a vojnový zločinec Vladimír Putin nabral toľko odvahy, až si zmyslel podrobiť si po častiach Gruzínsko, Moldavsko a po krvavých zásahoch v Sýrii aj slobodnú Ukrajinu," vravel Poliačik v priamom prenose.

"Ale narazil. Slobodný svet je jednotný a pripravený Ukrajine pomáhať až dovtedy, kým nezíska spať všetko svoje územie, vrátane Krymu. Vladimír Putin a jeho režim, dnes už vykazujúci všetky známky fašizmu, skončia. Je to len otázkou času.“ napísal na sociálnej sieti.

Politický harmatanec v televízii

"Parlamentnú smršť už na Slovensku poznáme. Okrem nej už máme aj nový fenomén - televíznu smršť, alebo ak chcete rovno tornádo. Divákov zasiahlo v piatok večer v diskusnej relácii Pozrime sa na to v Ta3. Piatková relácia sľubovala zaujímavé protipólové názory a postoje – konečne aj z tábora proslovenských realistov aj proukrajinských aktivistov. Žiaľ, moderátorovi sa veľmi rýchlo vymkla spod kontroly. Stalo sa z nej tornádo, ktoré najprv zmietlo moderátora Šiváka. Ten skĺzol miestami dokonca do neprijateľnej útočnej pozície voči hosťom, čím len dokázal, že to nemá v rukách. Absolútne nezvládol situáciu," ohodnotil reláciu Farkašovský.

Podľa dlhoročného moderátora realistická skupina A.Danko, E.Chmelár a J.Banáš mala v debate argumentačne navrch. "Proukajinskí M.Poliačik a O.Dostál spolu s ukrajinskou slečnou iba slabo kontrovali skôr v rovine emócií a naučených formulácií. Fakty im neboli veľmi po chuti. Odrazilo sa to v permanentnom a otravnom skákaní do reči. Diváci tak z toho veľa nemali. Každý jeden z nich, ktorý tú smršť vydržal pozerať dokonca, by mal dostať od Ta3 aspoň sto eurovú odmenu. Ako bolestné. Za to, že riskovali vlastné duševné zdravie," uzavrel Farkašovský.

Igor Matovič novinárom: STE NAIVNÍ! ZAPRÍČINÍTE KATASTROFU! (VIDEO)
Pred nami sú predčasné voľby a Igor Matovič (OĽaNO) prichádza na to, že novinári nie sú zrejme jeho spojencami. Zvlášť Denník N mu už nejaký čas nevyhovuje. V závere tlačovej besedy si ešte vzal slovo, aby sa prihovoril redaktorke Denníka... Čítať ďalej
25 | 02 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik