Igor Matovič novinárom: STE NAIVNÍ! ZAPRÍČINÍTE KATASTROFU! (VIDEO)
25 | 02 | 2023 I Eka Balašková

Pred nami sú predčasné voľby a Igor Matovič (OĽaNO) prichádza na to, že novinári nie sú zrejme jeho spojencami. Zvlášť Denník N mu už nejaký čas nevyhovuje. V závere tlačovej besedy si ešte vzal slovo, aby sa prihovoril redaktorke Denníka N.

Novinárke vysvetlil, akou katastrofou by podľa neho dopadli voľby, keby ich vyhral Peter Pellegrini a jeho Hlas. Podľa Matoviča redaktori zmieneného denníka žijú v ilúzii. Toto Matovičovo vystúpenie však nie je prvým, v ktorom napáda práve tento denník. Pritom po voľbách bol práve on ten, kto si chcel kúpiť investigatívnych novinárov podporou ich práce, čo šéfredaktori vtedy odmietli.

Sú naivní

„Keď som si včera čítal to, čo napísal váš redaktor Obradovič, tie oslavné ódy na Pellegriniho, ja som pochopil, že vlastne pre vás v redakcii to vôbec zrejme nie je o tom, že tie voľby môžu dopadnúť katastrofou, lebo vy tam žijete takou naivnou ilúziou, že mafián sa nespojí s mafiánom. Vy žijete naivnou ilúziou, že Pellegrini po voľbách sa pridá k demokratom. Budete to vzývať, budete o tom písať, ľuďom to natlačíte do hlavy a prídu voľby, prvú vec čo spraví, že sa spojí mafia s mafiou. Veď to je tá istá mafia,“vysvetľuje na tlačovej besede Matovič.

Prisluhovači

"Denník N(enávisť), SME, Čaputová, Sulík a kopa ďalších prisluhovačov, pre ktorých bola nenávisť voči OĽANO a najmä Matovičovi, motorom ich zvrhlej nenávisti za posledné tri roky … môžu byť so svojim výkonom až veľmi spokojní. Tri roky ich sústavných klamstiev a nenávisti, ktorú v najťažších krízach, aké Slovensko zažilo, šírili … prinieslo ovocie. A tým, že klamstvá a nenávisť šírili vedno s Ficom, Mazurekom, Pellegrinim či dezolátmi, ich len a len v očiach ľudí zlegitimizovali," pustil sa Matovič vo svojom nedávnom statuse nielen do neoliberálneho denníka N, ale aj do prezidentky republiky.

Matovič má o budúcnosti jasno: BUDE TU RADOSŤ ŽIŤ! A za to môžu ČAPUTOVÁ, SULÍK, SME, Denník N a ich prisluhovači!
Denník N(enávisť), SME, Čaputová, Sulík a kopa ďalších prisluhovačov, pre ktorých bola nenávisť voči OĽANO a najmä Matovičovi, motorom ich zvrhlej nenávisti za posledné tri roky … môžu byť so svojim výkonom až veľmi spokojní. Skonštatoval to na... Čítať ďalej
13 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Odmietli to

Igor Matovič chcel ešte začiatkom marca 2020 vytvoriť fond zo štátneho rozpočtu. Ten by mal podporiť ročne sumou 10 miliónov investigatívnych novinárov v kontrole štátnych úradníkov, písal v tom čase portál O médiách. Ten ďalej informoval, že v tom čase šéfredaktori najvplyvnejších denníkov, ktoré sa venovali investigatívnej žurnalistike, túto Matovičovu ponuku odmietli s odkazom, že to robili aj dovtedy.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme