Matovič má o budúcnosti jasno: BUDE TU RADOSŤ ŽIŤ! A za to môžu ČAPUTOVÁ, SULÍK, SME, Denník N a ich prisluhovači!
13 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Denník N(enávisť), SME, Čaputová, Sulík a kopa ďalších prisluhovačov, pre ktorých bola nenávisť voči OĽANO a najmä Matovičovi, motorom ich zvrhlej nenávisti za posledné tri roky … môžu byť so svojim výkonom až veľmi spokojní. Skonštatoval to na sociálnej sieti líder OĽaNO a expremiér Igor Matovič. Trúfol si totiž na prognózu, ako skončia najbližšie predčasné voľby.

Prieskum, ktorý v dňoch 1. až 8. februára na vzorke 1017 respondentov realizovala agentúra Focus pre reláciu TV Markíza Na telo ukázal, ako by voľby do NR SR dopadli, keby sa konali začiatkom februára.

Ak by sa voľby do Národnej rady (NR) SR konali na začiatku februára, vyhrala by strana Hlas-SD so ziskom 20,8 percenta hlasov. Druhý v poradí by skončil Smer-SD (14,6 percenta). Po ňom nasleduje Progresívne Slovensko (11 percent). Po progresívcoch by nasledovalo hnutie Republika s 8,5 percentami. Sme rodina by volilo 7,7 percenta voličov, oproti decembru sa prepadli o 0,5 percentuálneho bodu. Aj strana KDH predbehla koaličné OĽANO. Hlas by kresťanskí demokrati dostali od 6,9 percenta oprávnených voličov. OĽANO by volilo 6,4 percenta. Do parlamentu by sa tesne dostala aj strana SaS s 5,3 percentami.

To nenechalo chladným lídra strany, ktorá vo voľbách v roku 2020 získala najsilnejší mandát - OĽaNO - Igora matoviča.

"Denník N(enávisť), SME, Čaputová, Sulík a kopa ďalších prisluhovačov, pre ktorých bola nenávisť voči OĽANO a najmä Matovičovi, motorom ich zvrhlej nenávisti za posledné tri roky … môžu byť so svojim výkonom až veľmi spokojní. Tri roky ich sústavných klamstiev a nenávisti, ktorú v najťažších krízach, aké Slovensko zažilo, šírili … prinieslo ovocie. A tým, že klamstvá a nenávisť šírili vedno s Ficom, Mazurekom, Pellegrinim či dezolátmi, ich len a len v očiach ľudí zlegitimizovali," pustil sa Matovič vo svojom statuse nielen do neoliberálneho denníka N, ale aj do prezidentky republiky.

Matovičova "loď bláznov" ide ku dnu
Remišovci už dávno spáchali rituálnu samovraždu, v sebapoškodzovaní pokračuje s plným nasadením SaS a OĽaNO. Matovič už ani nemá na výber. Bez Hegera bude ešte do času konania volieb nikto a s ním? Iba ak nenávidený opozičný pomätený a zlý... Čítať ďalej
12 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Podľa Matoviča je práve kvôli vyššie vymenovaným dnes extrémna pravdepodobnosť, že po voľbách bude vláda zložená zo "SMER 1, SMER 2 a fašistov z Republiky. Otázka je už len, či to bude väčšina obyčajná, alebo ústavná".

"Obávam sa, že skôr ústavná, zmenia volebný systém a budú tu naveky. KDH pôjde samé a tak prepadnú 4%. SaS to už nedá, lebo mnohým sa nebude chcieť voliť stranu, ktorá povalila už tri protikorupčné vlády, t.j. ďalšie 4% v ťahu. Maďari sa nespoja, a tak sa obávam, že tiež to tesne nedajú. Ostatné, najmä po spojení, by to mohlo dať. Na strane mafie a fašistov budú pragmatickí a hlasy neprepadnú žiadne, respektíve zanedbateľné minimum.… a potom tu už bude “radosť” žiť. Hlavne, že tým v úvode spomenutým, už nebude zavadzať blázon, ktorý sa bez pudu sebazáchovy mafii nebál postaviť, a len preto vyhral so svojim hnutím voľby. Už budú mať kľud," uzavrel svoju jasnovideckú predpoveď Matovič.

Líder OĽaNO sa však až tak báť nemusí. Aj v radoch jeho strany zostalo ešte zopár, ktorí sú mu verní.

"Džihád voči Igorovi viedli mnohí novinári už pred voľbami 2020, keď bolo jasné, že hnutiu OĽANO stúpajú preferencie a s najväčšou pravdepodobnosťou vyhráme voľby. Džihád proti nemu pokračoval od prvého dňa vo funkcii predsedu vlády, keď sme bojovali s vírusom, proti ktorému sme ešte doposiaľ nikdy nestáli a nevedeli sme, ako na neho. Džihád neskončil odstúpením z premiérskeho, ani ministerského postu. Proste za všetko zlé mohol, môže a bude môcť Matovič – „veď má najvyššiu nedôveru spomedzi všetkých politikov, poďme si teda kopnúť do neho a zosobniť v ňom všetko zlo Slovenska, Európy i sveta,“ hovoria si mienkotvorcovia," myslí si Michal Šipoš.

A k Šipošovi sa musí asi v poslednom čase pridať aj každý, kto dianie na Slovensku aspoň trochu sleduje. To, čo tu stvárajú "mienkotvorné" médiá je priveľa už aj na "alternatívu".

Michal Šipoš z OĽaNO : Poďme všetci ukrižovať Matoviča
"Poďme všetci ukrižovať Igora Matoviča," vyzýva Michal Šipoš (OĽaNO), ktorý sa v boji proti Denníku N(enávisť), stavia na stranu svojho šéfa Igora Matoviča (OĽaNO). Šipoš sa stavia na odpor voči besneniu a je presvedčený, že voči Igorovi Matovičovi... Čítať ďalej
12 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme