SUROVÝ ÚTOK! Skupina Ukrajincov dobila mladého Prešovčana
23 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Stál pred nočným podnikom a fajčil, keď ho bezdôvodne napadla skupina Ukrajincov. Mladý Prešovčan po útoku skončil v nemocnici s vážnymi zraneniami a hrozí, že bude mať po nich doživotné následky. O prípade informovali Noviny TV JOJ.

Pred nočným barom

Po návšteve nočného podniku v metropole Šariša skončil mladý Prešovčan v nemocnici. Pred podnikom, kde si vyšiel na cigaretu, ho napadla skupina mladých Ukrajincov. Mladík, podľa vlastných slov, náhodne stál vedľa partie Slovákov, ktorá sa dostala do konfliktu s mladými Ukrajincami.  

“Ja som vedľa nich stál a fajčil. Z ničoho nič ma niekto zozadu udrel, spadol som na zem a dokopali ma na zemi,” opísal napadnutý muž pre TV JOJ

Útok si vyžiadal vážne zranenia, hrozí, že Slovák bude mať celoživotné následky. „Mám viacero zlomenín, prasknutú lebku, zlomený nadočnicový oblúk, zlomený nos, narazené rebrá,“ uviedol mladý muž, ktorého z nemocnice prepustili do domáceho liečenia.

Matovič kontra Sulík: IDE DO TUHÉHO!
Verbálna prestrelka medzi predsedom hnutia OĽaNO Igorom Matovičom a šéfom SaS Richardom Sulíkom sa „presúva“ z virtuálneho prostredia k orgánom činným v trestnom konaní. Jablkom sváru je tentokrát automobilka Volvo, ktorá má stavať závod vo... Čítať ďalej
23 | 02 | 2023 | Eka Balašková

Útočníkov bolo viac

Prípadom sa zaoberá polícia, nateraz obvinila jednu osobu. „Prešovský vyšetrovateľ obvinil z trestných činov ublíženia na zdraví a výtržníctva 17-ročného študenta z Ukrajiny,“ vysvetlil hovorca KR PZ v Prešove, Daniel Džobanik. Podľa slov mladíka však útočili minimálne dvaja, ale možno až šiesti páchatelia. Kopance totiž utŕžil z viacerých strán.

"Ja si pamätám, že to boli kopance z oboch strán. Aj polícii som povedal že dvaja, traja, možno aj šiesti. Neviem koľkí, ale minimálne dvaja," uviedol Prešovčan.

Napadnutý mladík a rodina sú zo situácie o to viac zdrvení, že ľuďom z Ukrajiny pomáhali v rámci dobročinných akcií. „Aj moja rodina pomáhala, posielali sme nejaké čiastky v tej situácii, akú má teraz Ukrajina a je to smutné, že som tak dopadol,“ dodal  mladík pre TV JOJ.

Čaputová podporuje vyzbrojovanie Ukrajiny, Slováci pochodujú za mier a neutralitu
Prezidentka Zuzana Čaputová v stredu odcestovala do Varšavy na stretnutie s lídrami krajín tzv. Bukureštskej deviatky (B9) a americkým prezidentom Joeom Bidenom. Stretnutie Čaputovej s najmocnejším mužom Západu šťavnato okomentoval opozičný... Čítať ďalej
23 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik