Matovičova "horúca aktualita" - LEBOFICO!
19 | 02 | 2023 I Ivan Brožík
Nevie, čo hovorí? Lebo hovorí stále to isté. Ešte z čias predvolebných mítingov. "LEBOFICO". Argument pre duševne nedokrvených. Argument starej škvŕkajúcej obohratej platne s internacionálou na schôdzi partajníkov.

"500 versus 30 000 000 000" - vytasil sa s inovovaným evergreenom Igor Matovič na sociálnej sieti. 

Starý refrén s novou sumou

"Fico s Pellegrinim a ich ľuďmi spôsobili škody a rozkradli za 12 rokov cca 30 miliárd eur. Voliť chodí cca 2,5 milióna ľudí … to znamená, že jedného voliča takto okradli o cca 12 tisíc eur." Píše veľký počtár.

"Dať preto jednorázovo všetkým ľuďom, ktorí prídu voliť hoci aj 500 eur je len malinkým zlomkom z lupu, čo mafia, ktorá tu roky vládla spôsobila." Pokračuje a akosi zabúda na fakt, že on nám nič dávať nemôže, pretože rozpočtové peniaze sú naše, nie jeho, nepatria ani jeho straníckemu spolku, ani ním privlastnenému si štátu (dočasne).

To nie je investícia do štátu, ale do Matoviča

To vám akosi autor tejto "geniálnej myšlienky" nepovie. Za tých 500 eur krát každý aktívny volič totiž pôjde iba o jeho zotrvanie na relatívne relevantnej pozícii v politike, jednoducho, o nič iné.

Hoci on tvrdí: "A keď to bude s cieľom, aby sme dosiahli najvyššiu možnú účasť … aby ľudia po 30 rokoch existencie rozhodli, v akom Slovensku chcú žiť, tak je to aj veľmi správna investícia."

"Drahá, ale ty se mýliš" - znie citát zo známej tv reklamy

Ľudia o tom už predsa rozhodli, napríklad v prieskumoch o nedôvere Igorovi Matovičovi a jeho straníckej s.r.o.

A dajme si ešte raz refrén

"Budú to historické voľby. Ľudia si možno vyberú návrat mafie, fašistov vo vláde, zavrhnutie EÚ či NATO … a možno nie. Každopádne pri takom vážnom rozhodnutí by sme mali byť skoro všetci a nie len každý druhý, čo reálne hrozí." Píše na sociálnej sieti Matovič.

A tu sa dá naozaj aj s niečim súhlasiť. "Mali by sme byť pri tak vážnom rozhodovaní", ako sú voľby tých, ktorí povedú štát, naozaj všetci. Aj bez úplatkov. A bez úplatcov.

Platforma Aliancie zbiera podpisy! Ide im o "hlavu" ministra Káčera. V pozadí sa odkrýva aj iné
Zbieraním podpisov protestujeme proti podnecujúcim výrokom ministra zahraničných vecí SR Rastislava Káčera! Vyzývame ho, aby sa ospravedlnil a odstúpil! Uviedli na sociálnej sieti členovia maďarskej strany Aliancia, konkrétne platformy MKP. V... Čítať ďalej
19 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik