Ľuboš Blaha: TA3 BY PO DNEŠKU MALA PRÍSŤ O LICENCIU - NAJVÄČŠIA HANBA SLOVENSKEJ ŽURNALISTIKY!
19 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová
TA3 BY PO DNEŠKU MALA PRÍSŤ O LICENCIU - NAJVÄČŠIA HANBA SLOVENSKEJ ŽURNALISTIKY! Uviedol poslanec NR SR, Ľuboš Blaha na sociálnej sieti Telegram. Blaha reaguje na slová ministra obrany, Jaroslava Naďa (OĽaNO), ktorý bol hosťom v nedeľnej diskusnej relácii televízie TA3 V politike. 

Slovenské stíhačky MiG-29 by už nikdy nelietali, necvičia sa noví piloti a ich skladovanie si žiada náklady. Darovanie strojov Ukrajine by neznížilo obranyschopnosť Slovenska, 50 až 60 percent ich účtovnej hodnoty by sa Slovensku preplatilo cez európsky mierový nástroj. Skonštatoval to minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO).

Minister Naď: Mobilizácia sa nechystá a každý, kto to tvrdí, je falošný luhár
Slovenské stíhačky MiG-29 by už nikdy nelietali, necvičia sa noví piloti a ich skladovanie si žiada náklady. Darovanie strojov Ukrajine by neznížilo obranyschopnosť Slovenska, 50 až 60 percent ich účtovnej hodnoty by sa Slovensku preplatilo cez... Čítať ďalej
19 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Ľuboš Blaha, poslanec NR SR za stranu SMER - SD vyzýva v reakcii na Naďove vyjadrenia Radu pre mediálne služby k odobratiu licencie TA3. "Ak to neurobí, vyzývam ľudí k tomu, aby nedeľné debaty s Dírerom a Ilievom bojkotovali," uviedol Ľuboš Blaha na sociálnej sieti Telegram.

Názor Ľuboša Blahu preberáme v plnom znení.

1. Pozvať si k téme konfliktu na Ukrajine 4 politikov s totožným názorom a celú reláciu kopať do Smeru, ktorý pozvaný nebol - toto je nové dno slovenskej žurnalistiky.

2. Na úvod samozrejme nechýbalo Dírerovo ideologické okienko, v ktorom jednostranne zaútočil na Rusko a šíril primitívnu rusofóbiu. 

3. Nech sa páči, ak chce Dírer či Iliev vyjadrovať svoje liberálne politické názory, nech si založia stranu alebo nech vstúpia do Progresívneho Slovenska - ale čo majú čo agitovať za svoje extrémne politické postoje?

4. V téme stíhačiek na Ukrajinu má iný názor ako vláda iba Smer a Republika. Ako je možné, že do debaty nebol pozvaný nikto z týchto strán? Veď to je škandál!

5. Ako je možné, že minister obrany dostane priestor bez oponentúry? Po prvé, ministri obrany nikdy nechodili do relácií bez súpera, po druhé, Dírer oponentúru ani len nepredstieral a spolu s Naďom sa pretekal, kto si viac kopne do Smeru.

6. Ústavní právnici ako napríklad docent Drgonec jasne zdôrazňujú, že stíhačky a potenciálny vstup do vojny sú zásadné otázky zahraničnej politiky a odvolaná vláda na to nemá právo. To vidí aj slepý.

7. Ale Dírer dokola cituje provládneho Mazáka, ktorý ako jediný tvrdí opak a  hecuje odvolanú vládu, aby porušila ústavu. Manipulácia ako remeň!

8. Dírer nechá Naďa šíriť hoax, že aj iné štáty poslali Ukrajine stíhačky a nespýta sa ho na základnú otázku - nech povie, ktoré. Veď žiadne takéto oficiálne poslanie stíhačiek na Ukrajinu nikdy nikto neohlásil - a Dírer nič. Toto je novinár?

9. Ľudia sa obávajú mobilizácie, dokonca sama TA3 priniesla informáciu, že na mestských úradoch spisujú zoznamy mladých mužov - a Dírerovi stačí, že usvedčený klamár Naď vyhlási, že mobilizáciu neplánuje.

10. No jasné, ani S-300 neplánoval poslať a v parlamente vrieskal, že to sú len "bludy, ktoré šíri Blaha". O pár dní bola S-300 na Ukrajine. Naď klamal, klame a bude klamať. A úslužný Dírer ticho.

11. To sa fakt tento trápny nenávistný rusofób Naď tak veľmi bojí oponentúry, že musí tie svoje lži šíriť na TA3 bez súpera? To je nový level zbabelosti. 

12. A potom Dírer zadrie, že pozval troch opozičných poslancov, aby vyvážil vládneho Naďa - pritom všetci traja majú prakticky totožný názor ako Naď. Krúpa a Valášek sú takí istí rusofóbovia - to je akože v tejto téme opozícia? Si robia z ľudí srandu?

13. Valáška tam Dírer nechá šíriť stranícku propagandu, že vraj voliči Progresívneho Slovenska by bránili Slovensko - no jasné, ohadzovali by protivníka kelímkami zo Starbucksu. 

14. Liberálne kaviarne, čo najviac vrieskajú o vojne, by ako prvé hromadne zdrhli zo Slovenska. A ako prvý by utekal Krúpa aj so svojím veľkým pupkom. Ale hlavne, že nás, hrdinovia, ženú do vojny. 

15. Nie, toto sa nedá počúvať. Vypínam. To je ako v Tretej ríši v 30. rokoch. Jednostranná propaganda. Boja sa diskusie, boja sa našich argumentov. A dokola len kopú do Roberta Fica - bez akejkoľvek oponentúry.

"Za toto musí niesť TA3 zodpovednosť. Prekročili všetky čiary. Porušili všetky princípy nezávislej žurnalistiky a prepadli sa do absolútnej žumpy. Už stačilo!" Skonšatoval v závere príspevku Ľuboš Blaha.

Cvrčky a červy v potravinách – ako zistiť, kde sa nachádzajú? Ako sa im vyhnúť?
Ivana Stenzlová je mikrobiologička a strave sa venuje desiatky rokov. Po aktuálnom schválení hmyzu v potravinách sa čoraz viac ľudí informuje, ako s touto novinkou naložiť. A v akom množstve je hmyz v poriadku a v akom už nie? V rámci relácie... Čítať ďalej
19 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik