Odovzdávanie cien Grammy: Satanizmus, okultizmus aj propagácia LGBT
07 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Sledovali ste udeľovanie amerických cien Grammy? Dobre ste urobili ak nie, pretože by sa vám pri tom zrejme zdvihol tlak tak, ako aj nám. Ceremónia sa niesla už otvorene v znamení LGBT a oslavy satana.

Z nedele na pondelok  sa rozdávali v Los Angeles v poradí už 65. zlaté gramofóniky a cenu po prvýkrát v histórii – ako inak – získala trans-žena, Kim Petras, ktorý na pódiu poďakoval všetkým transgender legendám a za neustálu podporu komunity LGBT aj speváčke Madonne.

Najviac sošiek získala speváčka Beyonce, ktorú v minulosti obvinila jej bývalá bubeníčka z praktizovania okultizmu a z toho, že jej zabila mačku, aby ju mohla obetovať počas jednej zo svojich seáns. Beyonce sa na svojom albume I am Sasha Fierce nechala nafotiť na motorke, ktorá bola zdobená plameňmi a obrázkom Bafometa s hlavou capa.

Nová tlačová "móda"

Pri ďalšom ocenenom sme si všimli, že už aj v slovenskej tlači nastáva móda „korektných zámen“ a tak sme sa dozvedeli, že cenu za najlepší výkon popového dua si „prevzali“ Sam Smith. Je to mimochodom muž, spevák, ktorý vyžaduje, aby ho ľudia oslovovali so zámenami „oni“, a tak teraz naše médiá píšu ako „boli Sam Smith dojatí a ako veľmi im to v ten večer pristalo“.

Samotná jeho pieseň, ktorá získala ocenenie, má názov Unholy, teda Nesvätý a v jednom verši nechýba oslavná óda na firmu Balenciaga, ktorá má na krku škandál so sexualizáciou malých detí vo svojej reklamnej kampani.

Perlička na záver

A na záver už len jedna perlička – hneď po vystúpení Sama Smitha, kde sme mohli vidieť jasné odkazy na satanizmus, sex a výsmech kresťanským znakom, nasledovalo krátke promo, ktoré nás oboznámilo s tým, že sponzorom večera je – známa farmaceutická spoločnosť Pfizer.

VIDEO z otvorenia majstrovstiev Európy v krasokorčuľovaní ste už videli?
Zabáva sa na ňom polovica starého kontinentu, ktorej ešte ostal zdravý rozum. Tá druhá polovica, ako inak, tlieska a teší sa, že spoločnosť nachádza spôsoby ako žiť s rôznorodosťou a ako je z nej možné čerpať. Naozaj môžeme tak nazvať to, čo sme... Čítať ďalej
31 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme